Γ' Εθνική

H "άλλη" ΑΕΜ που έρχεται στην Κάντανο

Μία "άλλη" ΑΕ Μυλοποτάμου θα εμφανιστεί την Κυριακή (21/01) στο γήπεδο της Καντάνου σε σχέση με το παιχνίδι των δύο ομάδων στα Λιβάδια, για τον πρώτο γύρο.

 

Στο τότε 1-1 με την Παλαιόχωρα αγωνίστηκαν βασικοί 5 ποδοσφαιριστές (Λουτριώτης, Λένγκα, Μπακάλης, Ντινιωτάκης, Μηνάς) που πλέον αποτελούν παρελθόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους δύο από τους τρεις (Κριτσωτάκης, Γεωργόπουλος) που μπήκαν ως αλλαγή. Κατά συνέπεια από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο ματς οι 7 δεν είναι πια στο δυναμικό της ΑΕΜ, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο προπονητής Λευτέρης Βασιλειάδης, τον οποίο αντικατέστησε εδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Κόλτζος.

Αναλυτικότερα μετά το ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΜ απέκτησε τον Οκτώβριο τους Δαραμάρα (επέστρεψε από Πάμισο Μεσσήνης), Πιτσόκο (άλλοτε παίκτη του Πλατανιά), Κρίτσα (για ένα… φεγγάρι στον ΑΟΧ), Στούπη (από Πανηλειακό), ενώ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει εντάξει στο δυναμικό της τους Ξαγοράρη, Μάστορα, Παγιαλάκη και έκανε τις μεταγραφικές εκπλήξεις με Κιάσσο και Βαρούχα.

Από την άλλη παρελθόν αποτέλεσαν ο Γεωργόπουλος τον Οκτώβριο και στη συνέχεια οι Ζλατίνοφ, Κριτσωτάκης, Λουτριώτης, Στούπης, Ντινιωτάκης, Κρίτσας, Μπακάλης, Λένγκα και Μηνάς.