Football League

Θεοδοσιάδης για το 2-0 επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού: Εύκολη νίκη για μας

Πολύ εμφατικός παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης, για τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι, «σήμερα ήρθε εδώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός που έχει μόλις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και δεν υπήρχε στο γήπεδο, για εμάς ήταν μια εύκολη νίκη».

Σύμφωνα με τον Ν. Θεοδοσιάδη, η νίκη αυτή ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας του, κάνοντας λόγο για μια «ολοκληρωτική εμφάνιση» ενώ επεσήμανε ακόμα ότι «πλέον έχουμε ανεβάσει τον πήχη ως ομάδα».

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον τεχνικό της ομάδας της Λάρισας: 

«Ηταν μία δίκαιη νίκη μετά από ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Καλή εμφάνιση για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Αξίζουν τα καλύτερα γι’ αυτούς. Μακάρι να γίνεται συχνά αυτή η ευχή όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό. Δεν αμφιβάλλει κανείς πως σήμερα ήταν μία ολοκληρωτική εμφάνιση για εμάς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς. Δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Είναι μία νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ακόμη περισσότερη από αυτήν που είχαμε. Την έχουμε την αυτοπεποίθηση και το δείχνουμε σε κάθε ματς. Κάθε θετικό αποτέλεσμα σου ανεβάζει την ψυχολογία. Πλέον έχουμε ανεβάσει τον πήχη ως ομάδα. Δεν ονειροβατούμε. Ξέρουμε τον στόχο μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και αυτό είναι κάτι που το λέω συχνά στα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια στο παιδί που έχω δίπλα μου (Θανάσης Κακάμης) και όπως είδατε κι εσείς στάθηκε επάξια σε ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Εγώ δεν φοβάμαι να ρισκάρω και το έχω αποδείξει. Ο,τι βλέπω στην προπόνηση το κάνω και στον αγώνα. Το μέλλον του ανήκει. Είναι σοβαρό παιδί. Και είναι κι άλλα παιδιά που ακολουθούν στην συνέχεια, γιατί έχουμε στο ρόστερ μας αρκετό ταλέντο. Ίσως αν συνεχιστούν αυτά τα αποτελέσματα να δούμε και τα υπόλοιπα παιδιά. Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά στους ποδοσφαιριστές μου. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι παλικάρια. Αυτό που έχουν πετύχει πρέπει να το κρατήσουν και να το ενισχύσουν. Τους λέω συχνά πως δεν κάναμε κάτι ακόμα και πως μπορούν να κάνουν όλη την Ελλάδα να μιλάει γι’ αυτούς».

Για τα σενάρια αποχώρησης του από την ομάδα: «Δεν υπήρχε θέμα αποχώρησης δικής μου από την ομάδα. Υπήρχαν θέματα μέσα στις γιορτές που είχαν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι. Όχι περί στοιχήματος. Διορθώθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Περίμενα την ομάδα να εμφανίσει το πρόσωπο που θέλω και το έκανε στην συνέχεια όπως είδατε κι εσείς».

Για τον μέχρι στιγμής απολογισμό: «Ηταν δύσκολο και άσχημο το ξεκίνημα. Μέχρι να γνωρίσω τους παίκτες και να τους βάλω στη δική μου φιλοσοφία ήταν δύσκολο. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Το θέμα ήταν να την σταθεροποιήσουμε γιατί είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε στις διακοπές και το κάναμε. Και είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών σε αυτό το διάστημα. Βάλαμε νέο αίμα και φτιάξαμε τη χημεία με τους έμπειρους που έχουμε στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βάλαμε τα παιδιά να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Τακτικά δεν υπήρχε θέμα εξ αρχής αλλά η αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία και το παιχνίδι με την καρδιά είναι κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί».

Για την συμπλήρωση των καρτών του Αγρόδημου: «Είμαστε σε σκέψεις για Αγρόδημο. Δύσκολη περίπτωση. Ολα είναι δύσκολα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τον Καραϊσκάκη: «Η ομάδα μπορεί σε οποιαδήποτε έδρα. Δεν υπάρχει ταβάνι για εμάς και θα κάνουμε ταμείο τον Μάιο και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Είμαι ευχαριστημένος από το πνεύμα που δείχνουν οι παίκτες και το βλέπω στα μάτια τους. Η πίστη του καθενός για το αποτέλεσμα δεν περνά απαρατήρητο. Σήμερα ήρθε εδώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός που έχει μόλις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και σήμερα δεν υπήρχε στο γήπεδο. Για εμάς ήταν εύκολη νίκη».

Για το όριο της παραμονής: «Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν το όριο της παραμονής. Μπορεί να είναι 40 οι βαθμοί μπορεί και παραπάνω. Θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια αυτό».