ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο το γήπεδο του Ν. Χωριού (pics)

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες στο γήπεδο του Νέου Χωριού, το οποίο σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι έτοιμο για να φιλοξενήσει τους αγώνες των τοπικών ομάδων.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι δύο ομάδες που αγωνίζονται εκεί, ο Τιτάν με τον Νέο Σαμψών που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτό το σημαντικό γεγονός.

Μάλιστα η ομάδα των Καλυβών θα κάνει και την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο, την Πέμπτη, παίρνοντας έτσι μία πρώτη "γεύση" από το νέο "στολίδι" της περιοχής.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανήρτησαν οι δύο ομάδες, το γήπεδο έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο μετά τις καταστροφικές πλυμμύρες που διέλυσαν τα πάντα πριν από 15 μήνες στο νομό.

Η ανακοίνωση του Τιτάνα:

Οργασμός εργασιών καθαριότητας του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου Ν . Χωριού απο τον Δήμο Αποκορώνου, ο κ.Δήμαρχος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας. Σήμερα Πέμπτη η πρώτη μας αναγνωριστική προπόνηση στον νέο τάπητα.

Η ανακοίνωση του Νέου Σαμψών:

Όταν υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία από όλους τούς ενδιαφερόμενους φορείς τα εμπόδια εξαφανίζονται. Παρά πολύ σύντομα το γήπεδο μάς θα δοθεί σε χρήση όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Αποκορωνου. Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή άμεσα γυρίζουμε Σπίτι μας, σε ένα γήπεδο στολίδι. Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή και όλους που βοήθησαν για να συμβεί αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

N. Xorio.jpg2

N. Xorio

N. Xorio.jpg3