ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

Με επιτυχία η Γ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων

Ομαλά κύλησε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/06).

 

Τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΧ ενέκριναν ομόφωνα τον διοικητικό, οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κώστας Κωνσταντινίδης, ευχαρίστησε όλα τα μέλη των σωματείων «που με το ήθος τους και τις προσπάθειές τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια μαραθώνια ποδοσφαιρική χρονιά με απόλυτη επιτυχία και χωρίς προβλήματα. Σε μια εποχή κρίσης- οικονομικής και ηθικής - και με γνώμονα μόνο το καλό των ομάδων μας και των ανθρώπων τους, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ποδόσφαιρό μας».

Στη συνέχεια έγινε ο διοικητικός απολογισμός κατά τον οποίο τονίστηκε ότι διεξήχθησαν 1810 αγώνες, έναντι 1541 τη σεζόν 2016-2017. Παράλληλα έγινε αναδρομή στα πεπραγμένα της περασμένης σεζόν ανά μήνα, ανάμεσα στα οποία η τροποποίηση του καταστατικού τον Ιούλιο του 2017, η συνάντηση με σωματεία-μέλη της δυνάμεως της ΕΠΣΧ (Νοέμβριος 2017) με θέμα συζήτησης την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η οποία θα καθιερωθεί δύο φορές τον χρόνο και θα λειτουργεί ως άτυπο όργανο ανατροφοδότησης, αλλά και η συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΕΠΣΧ με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο (Μάρτιος 2018).

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός (έσοδα - έξοδα αγ. περιόδου 2017-2018) και ο προϋπολογισμός (εκτιμώμενα έσοδα-έξοδα αγ. περιόδου 2018-2019) για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Geniki Syneleysi EPSX1

Τόσο ο διοικητικός, όσο και ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης σεζόν, αλλά και ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη των σωματείων, που παρακολούθησαν τη διαδικασία.