ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

Στις 13-14 Φεβρουαρίου η 2η ανανεωτική σχολή

Στις 13-14 Φεβρουαρίου στη Σούδα θα διεξάγεται η 2η ανανεωτική σχολή προπονητών όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος".

 

 

Τον γενικό συντονισμό έχει ο Γ. Γ. της Πανελλήνιας Ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου Βαγγέλης Πρόκος, ενώ χαιρετισμό απήχθησαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Μιχάλης Κουλιεράκης και ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών, Μανώλης Πηγουνάκης. 

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος), ενημερώνει τα μέλη του ότι, η 2ηανανεωτική σχολή προπονητών θα γίνει στις 13-14 Φεβρουαρίου, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη στην Σούδα. Το θεωρητικό κομμάτι θα γίνει στην αίθουσα του Δημαρχείου της Σούδας και το πρακτικό κομμάτι θα γίνει στο γήπεδο της Σούδας. Θυμίζουμε ότι υποχρέωση να παρακολουθήσουν την εν λόγω σχολή έχουν, όλοι οι προπονητές και οι πιστοποιημένοι, εκτός από τους προπονητές ΟΥΕΦΑ C και τους πιστοποιημένους ΟΥΕΦΑ C, καθώς και του προπονητές ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ. Για την συμμετοχή των προπονητών θα πρέπει να καταβληθεί ανάλογο παράβολο στην Ε.Π.Σ.Χανίων και στον Σύνδεσμο Προπονητών, με σχετικό αίτημα και με το δίπλωμα η την πιστοποίηση που κατέχουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2821045106 – 2821043400 και 6973321962

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ

ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ                                               ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2i ananeotiki

2i ananeotiki 2

sundesmos proponhtes