ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών για τη 2η ανανεωτική σχολή

 

Ενημέρωση για τη 2η ανανεωτική σχολή προπονητών που θα γίνει το διάστημα 13-14 Φεβρουαρίου, κάνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου "Ο Παγκρήτιος".

Το θεωρητικό κομμάτι θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Σούδας, ενώ το πρακτικό στο γήπεδο της Σούδας. Όσοι παρακολουθήσουν και την εν λόγω σχολή υποχρεούνται να καταβάλλουν είτε στην ΕΠΣ Χανίων, είτε στον Σύνδεσμο το αντίστοιχο παράβολο, κάνοντας τη σχετική αίτηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος, ενημερώνει τα μέλη του ότι η 2η ανανεωτική σχολή προπονητών θα γίνει στις 13-14 Φεβρουαρίου, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη στη Σούδα. Το θεωρητικό κομμάτι θα γίνει στην αίθουσα του Δημαρχείου της Σούδας και το πρακτικό κομμάτι θα γίνει στο γήπεδο της Σούδας. Θυμίζουμε ότι υποχρέωση να παρακολουθήσουν την εν λόγω σχολή έχουν, όλοι οι προπονητές και οι πιστοποιημένοι, εκτός από τους προπονητές ΟΥΕΦΑ C και τους πιστοποιημένους ΟΥΕΦΑ C, καθώς και του προπονητές ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ.

Για την συμμετοχή των προπονητών θα πρέπει να καταβληθεί ανάλογο παράβολο στην Ε.Π.Σ.Χανίων και στον Σύνδεσμο Προπονητών, με σχετικό αίτημα και με το δίπλωμα ή την πιστοποίηση που κατέχουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2821045106 –2821043400 και 6973321962

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ

ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ    ΑΝΘΟΥΣΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ