ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

Οι ευχαριστίες του Συνδέσμου Προπονητών για την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Μετά την ολοκλήρωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την περασμενη Δευτέρα (29/1) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου "Ο Παγκρήτιος" θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Χανιών «Ο Παγκρήτιος» με αφορμή την ολοκλήρωση με επιτυχία της ετήσιας Κοπής Πίτας του συνδέσμου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της .

Ειδικότερα ευχαριστούμε θερμά :
 
Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ
Τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου και ειδικά τον Γ.Γραμματέα κ. Ευάγγελο Πρόκο .
Τους εκπροσώπους φορέων, αρχών και σωματείων του νομού μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τους χορηγούς της βραδιάς και τους χορηγούς επικοινωνίας (ανάμεσα στους οποίoυς και το athlitiko)

Το ΣΥΝ.ΚΑ Χανίων
Το Italian Factory Outlet.
Cretan Secrets  Kάβα οινολάτρης .         

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας για την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους-προπονητές καλή δύναμη στην προσπάθεια καταξίωσης του ρόλου και της υπόστασης του έλληνα διπλωματούχου προπονητή. 
 
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ                                          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Παράλληλα, τις ευχαριστίες προς το Σύνδεσμο  θέλησαν να εκφράσουν τόσο ο προπονητής Δημήτρης Παπαδόπουλος όσο και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουκλάκης για την τιμή και τη βράβευση που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ευχαριστήρια δήλωση του Δ. Παπαδόπουλου:

"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Παγκρήτιο σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Χανίων για την τιμή που μου έκανε να με βραβέυσει για την προσφορά μου στο Κρητικό ποδόσφαιρο.Πραγματικά με συγκίνησε αυτή η βράβευση, ιδιαίτερα γιατί προερχόταν από μια πόλη όπου τα αισθήματα ήταν πάντα «αντίπαλα». Όμως μέσα από την αντιπαλότητα αναδείχθησαν φιλίες και αμοιβαία συναισθήματα που αντέχουν στον χρόνο.Ιδιαίτερη τιμή για μένα ήταν ότι, η απονομή του βραβείου έγινε από τον Βαγγέλη Πρόκο, με τον οποίο μας συνδέει μια μακροχρόνια και βαθιά φιλία. Ο Βαγγέλης Πρόκος εκτός από τη μεγάλη προσφορά του στον Α.Ο Χανιά και στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, εξακολουθεί, με τις γνώσεις και την προσωπικότητα του να βοηθάει προς όλες τις κατευθύνσεις από το πόστο που του έχει ανατεθει, αυτό του Γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την υπέροχη βραδιά".

Με εκτίμηση Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του κ. Κουκλάκη:

Κύριε Πρόεδρε

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά τόσο εσάς όσο κι ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου σας που με τιμήσατε στο κόψιμο της πίτα σας στις 29 Ιανουαρίου στο κέντρο "Κουλουρίδης". Εύχομαι σ' όλους σας καλή χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Δεν είστε μόνο προπονητές, είστε παιδαγωγοί και ψυχολόγοι. Με τις απεριόριστες ποδοσφαιρικές σας γνώσεις, το ήθος και την εργατικότητα που έχετε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο θα έχει μόνο επιτυχίες.
Να είστε όλοι σας καλά όπως κι οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι κι οι διαιτητές. Να έχετε μόνο επιτυχίες

Με εκτίμηση Γιώργος Κουκλάκης