ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

Στις 5 η σέντρα του τελικού του Σούπερ Καπ στην Κάνδανο με διαιτητή τον Χρυσό!

Ορίστηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα την επόμενη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο ανακαινισμένο γήπεδο της Κανδάνου.

Μάλιστα, η ΕΠΣ Χανίων ανακοινώνει ότι διαιτητής ορίστηκε ο Γρηγόρης Χρυσός, ο οποίος θα έχει για βοηθούς, τους Καλφάκη και Σινιοράκη ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κασελάκης.

Σύμφωνα με την ΕΠΣ Χανίων, τα έσοδα του Σούπερ Καπ θα διατεθούν για την ενίσχυση ευπαθών οικογενειών του Δήμου Καντάνου-Σελίνου. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 4/9 θα παραχωρηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στα γραφεία της Ενωσης.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΣ Χανίων είναι η εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στα γραφεία της Ενώσεώς μας θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Super Cup της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 στο ανακαινισμένο γήπεδο της Κανδάνου. Ο αγώνας θα είναι μεταξύ του Κυπελλούχου Α.Ο. Πλατανιά και του πρωταθλητή της Α’ τοπικής κατηγορίας Α.Ο. Παλαιόχωρας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κος Χρυσός Γρηγόρης με βοηθούς τους Καλφάκη Ε. και Σινιοράκη Α. ενώ ως τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κος Κασελάκης Χ.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο των Χανίων να παρευρεθεί στη γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου και η Ε.Π.Σ. Χανίων δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο θα διαθέσει τα έσοδα του Super Cup για την ενίσχυση ευπαθών οικογενειών του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.