legea hor

ΕΠΣ Χανίων - Γενικά Θέματα

«Τιμή που μας επισκέπτεται η Εθνική Ενόπλων»

Τιμή για τα Χανιά χαρακτήρισε την επίσκεψη της Εθνικής Ενόπλων, για το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι με τους Επίλεκτους των Χανίων ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/06) στα γραφεία της Ένωσης.

«Είναι τιμή που μας επισκέπτεται η Εθνική Ενόπλων και μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε όλο αυτό» σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, που συνέχισε λέγοντας: «Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι φιλανθρωπικός, να μαζευτούν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διατεθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 17.00, διότι θα προηγηθεί πριν το παιχνίδι μία γιορτή για τα παιδιά των Τζούνιορ-Προτζούνιορ στα οποία δεν υπήρχε βαθμολογία στο φετινό πρωτάθλημα, έτσι αποτελεί μία πρωτοτυπία, έτσι κάθε παιδί θα λάβει από ένα μετάλλιο ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο επίσημος αγώνας. Ευχαριστούμε και πάλι για την τιμή για την επίσκεψη, αναφέρουμε ότι οι παίκτες της Εθνικής είναι κατά βάση επαγγελματίες, είτε στρατεύσιμοι, είτε μόνιμοι και στους τρεις κάδους του στρατού. Ελπίζω να είναι όλοι εκεί. Η ιδέα ήταν μία ιδέα του Υπουργείου Άμυνας, με συνδιοργάνωση το Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Χανίων και την ΕΠΣΧ».

Εκ μέρους της Εθνικής Ενόπλων μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής Super League Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, τονίζοντας τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι, ήρθαμε σε συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧ. Το παιχνίδι θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι σημαντικό που συνεχίζουμε αυτές τις δράσεις το οποία στηρίζουνε οι Ένοπλες Δυνάμεις που έρχονται κοντά με τον πολίτη με αυτό τον τρόπο. Για αυτό το σκοπό έχουμε έρθει εδώ, θα είναι και η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου, ενώ οι παίκτες θα απαρτίζονται από ομάδες της Super League, αναφέρω χαρακτηριστικά τον Μπουχαλάκη του Ολυμπιακού, τον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ και όλοι μαζί θα είμαστε από τις 17.00 στο γήπεδο Περιβολίων, ενώ πιο πριν θα υπάρχει και η γιορτή για τα παιδιά και πιστεύω έτσι θα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δράσεις που διεξάγονται στην πόλη».

Η υπεύθυνη αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη από τη μεριά της ανέφερε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συμμετέχει στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων και της Μικτής Χανίων. Και τούτο γιατί θεωρούμε είναι μία δράση που συνδυάζει ένα προσφιλές σε όλους τους πολίτες άθλημα με την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία, μία παράμετρο που θεωρούμε απαραίτητη στη ζωή της σημερινής κοινωνίας. Κάθε κοινότητα που επιθυμεί να υπάρξει , να συνεχίσει να εξελίσσεται και να προοδεύει , δεν έχει, σήμερα ιδίως, κανένα άλλο δρόμο να ακολουθήσει παρά εκείνον της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης των μελών της. Είμαστε ξεχωριστά χαρούμενοι γιατί η δράση αυτή στηρίζουν εξέχουσες προσωπικότητες του Αθλητικού χώρου, οι οποίες θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, συμμετέχοντας στο ξεχωριστό αυτό γεγονός. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους. Καλούμε κάθε Χανιώτη και Χανιώτισσα να συμμετάσχει στη δράση μας, ενισχύοντας τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Χανίων με τρόφιμα μακράς διάρκειας και απολαμβάνοντας ένα θέαμα, που θα μας χαρίσει ψυχική εγρήγορση και απόλαυση των αισθήσεων. Να είμαστε όλοι εκεί. Σας ευχαριστώ!»