Υρτακίνα

Άνετη νίκη για Υρτακίνα

Άνετο μεσημέρι είχε η Υρτακίνα απέναντι στον Τάλω, τον οποίο νίκησε με 9-1 στην Κάνδανο. 

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από την αρχή του αγώνα ανοίγοντας το σκορ με τον Αλέξη Καστρινάκη στο 14ο λεπτό, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 2-0 στο 21'. Στο 27' ήρθε η σειρά του Καρανάκη για το 3-0, ενώ ο Ζαϊμίδης έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Στο 55' ο Καστρινάκης πέτυχε το τρίτο του γκολ, ενώ στο 58' ο Γκεγκάι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, με τον Κοτρωνάκη να μπλοκάρει τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να μειώσουν σε 6-1 με τον Κουτσουκλάκη. Στο 72' ήρθε η σειρά του Θεοδωρακόπουλου για να κάνει το 7-1, ενώ οι Αλ. Καστρινάκης (75') και Ορφανουδάκης (84') διαμόρφωσαν το τελικό 9-1. 

Mε τη νίκη αυτή, η ομάδα του Κυριάκου Γρηγοράκη "έπιασε" στην κορυφή την Πέργαμο, η οποία όμως υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας λόγω του "διπλού" στο μεταξύ τους ματς. 

Yρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Κοτρωνάκης, Θεοδωρακόπουλος, Αγγελόπουλος (49' Σολανάκης), Τσιόλας, Καρανάκης (78' Βλησίδης), Γκεγκάι (58' Καστρινάκης Γ.), Καστρινάκης Αλ., Βακάκης, Λέσι, Τζαγκαράκης, Ζαϊμίδης (67' Ορφανουδάκης)

Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Τσομπάνογλου, Μαυρογένης, Παπαβασιλείου, Κουτσουκλάκης, Γαλανάκης, Δερβίσης, Μαρινάκης, Μουστάκας (46' Ψαρουδάκης), Παρασκευόπουλος, Ποντικάκης, Πρεκατσάκης