Β' ΕΠΣ Χανίων

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τον "Παλαγκόλ"

Την επιστροφή στην ενεργό δράση ενός εκ των πιο γαλουχημένων ποδοσφαιριστών που έβγαλαν τα Χανιά, του Νίκου Παλαθούρα, ανακοίνωσε ο Τιτάν.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα των Καλυβών, όπου προπονητής είναι ο αδερφός του Παναγιώτης.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν έτσι για ακόμα μία φορά, με τελευταίο "σταθμό" τον Φωστήρα πριν από 1,5 χρόνο. Ο Νίκος Παλαθούρας θα έχει και διοικητικό πόστο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο Τιτάν γνωστοποίησε ότι ο γυμναστής της ομάδας Τάσος Σουμαλιάς (δεξιά κάτω), θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στη διάθεση του Παν. Παλαθούρα και ως ποδοσφαιριστής.

texniko team

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Με απόλυτη επίγνωση της ταλαιπωρίας που προξενεί στα μάτια και στα εγκεφαλικά κύτταρα των αγνών φιλάθλων που εκτίθενται στις μακροσκελείς σουρεαλιστικές ανακοινώσεις του, ο Τιτάν Καλυβών ολοκληρώνει -προσωρινά και μόνο, μη σπεύσετε να ανασάνετε ανακουφισμένοι ακόμα - τον επικοινωνιακό μετεγγραφικό παροξυσμό του με δύο ακόμα προσθήκες (το καλοκαίρι θα επανέλθουμε δριμύτεροι):

Α. τον αιθέριο χορευτή των χλοοταπήτων, υπέρτατο γκουρού του Ζεν και κορυφαίο μύστη του Ομ, Τάσο Σιουμάλα, με προηγούμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία τη Φλόγα Αναλήψεως Θεσ/νίκης. Ο σενσέι Σιουμάλας, γέννημα-θρέμμα του καθ' ημάς Αποκόρωνα, που ήδη είχε αναλάβει χρέη γυμναστή της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας και τεχνικού υπευθύνου στην ακαδημία του συλλόγου, θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής και θα μεταγγίσει ποδοσφαιρική ποιότητα, ψυχική γαλήνη και πνεύμα αυτοεκτίμησης και αυτοπειθαρχίας στους αψίκορους συντοπίτες μας εντός γηπέδου καθώς και επί των εξεδρών

Β) τον ανελέητο βομβιστή των γηπέδων, στυγερό μπουρλοτιέρη των διχτυών και δαφνοστεφανωμένο αρχισκόρερ Νίκο Παλαθούρα της γνωστής οικογενείας. Οι συστάσεις σε αυτήν την περίπτωση περιττεύουν, καθώς οι αριθμοί και το ποδοσφαιρικό ποιόν του είναι αψευδείς μάρτυρες. Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι ο Νίκος, πλην της αμιγώς ποδοσφαιρικής του ιδιότητας, θα αναλάβει εν λευκώ τη διοίκηση και την καθοδήγηση της πεδινής πυροβολαρχίας της ομάδας μας και είναι βέβαιο πως με τη χαρακτηριστική ευστοχία των βολών του θα αποτελέσει ύψιστο κίνδυνο για όλα τα αμυντικά οχυρωματικά έργα των αντιπάλων ομάδων.