Β' ΕΠΣ Χανίων

Στις 27 Μαΐου οι εκλογές για το νέο Δ.Σ.

Την Κυριακή 27 Μαΐου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Τιτάνα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Καλυβών.

Ο Τιτάν απευθύνει κάλεσμα σ' όλα τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία που θα λάβει χώρα στην πλατεία των Καλυβών. Παράλληλα, θα αναδειχθεί και πενταμελής διοίκουσα επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για την Ακαδημία της ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τη μεθεπόμενη Κυριακή 27 ΜΑΙΟΥ και από ώρα 10.30 ως τη δύση του ηλίου στην πλατεία του χωριού μας θα διεξαχθούν οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη του νέου εννεαμελούς Δ.Σ. του σωματείου μας για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με το καταστατικό. Παράλληλα θα αναδειχθεί πενταμελής διοικούσα επιτροπή για την Ακαδημία του σωματείου μας. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους σε κάποιο από τα δύο διοικητικά όργανα και έχουν χρόνο - ιδέες - ενέργεια να καταθέσουν προς όφελος του σωματείου και κατ' επέκτασιν της τοπικής κοινωνίας και της επαρχίας μας καλούνται να το δηλώσουν διά ζώσης ή με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους διαχειριστές της σελίδας μας ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο μέχρι και το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 12.00. 

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας, εκπροσώπους φορέων και της δημοτικής αρχής να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως εκλογείς, προκειμένου να προγραμματίσουμε την επόμενη ημέρα και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, καθώς το σωματείο μας μεγαλώνει και ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Η συμμετοχή σας είναι δικαίωμα και χρέος σας. 
Επισημαίνουμε ότι για την άσκηση του εκλογικού σας δικαιώματος θα χρειαστεί να καταβληθεί άκρως συμβολικό και αμελητέο ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή των μελών.