Β' ΕΠΣ Χανίων

Δυναμικό ξεκίνημα με Πατσαρίκα

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τις μεταγραφικές του κινήσεις για την επιστροφή του στην Α' Κατηγορία ο Τιτάν που ολοκλήρωσε μία σπουδαία προσθήκη.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Κορωνίδας Στέλιο Πατσαρίκα που αλλάζει φανέλα αλλά θα παραμείνει κάτοικος Αποκόρωνα και την επόμενη χρονιά. Αυτή είναι μάλιστα η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα των Καλυβών που θέλει να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο για τη νέα χρονιά.

Στην ανακοίνωσή του ο Τιτάν εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού αναφέρει ότι ο Πατσαρίκας αποτελούσε διακαή πόθο της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Α.Π.Κ.Σ. Τιτάν Καλυβών βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή που διακρίνεται πέραν από τις αθλητικές του δεξιότητες και για την προσωπικότητά του και την ποιότητα του ήθους του. Ο λόγος για τον συντοπίτη μας Στέλιο Πατσαρίκα, διακαή πόθο μας από ετών, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα της Κορωνίδας Βάμου, ευχόμαστε το πέρασμά του από την ομάδα μας να είναι εξίσου εντυπωσιακό και μακροχρόνιο, να είναι πάντοτε υγιής και να έχει μόνο χαρές και επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Καλώς μας ήρθες, Στέλιο!