Β' ΕΠΣ Χανίων

Θετικές εξελίξεις για τα γήπεδα Νιο Χωριού και Καλυβών

Θετικές εξελίξεις για τα γήπεδα του Νέου Χωριού και το 5x5 των Καλυβών προανήγγειλε μέσα στο επόμενο διάστημα ο Τιτάν.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του, μετά από διαβεβαίωση που δόθηκε από τους δημοτικούς παράγοντες, θα γίνει αποκατάσταση της ζημιάς στο γήπεδο του Νέου Χωριού που είχε καταστραφεί ολοσχερώς πριν από μερικούς μήνες λόγω ισχυρής νεροποντής που είχε πλήξει ολόκληρο το Νομό και μεταξύ άλλων και τον Απόκορωνα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και βελτιωτικές εργασίες στο γηπεδάκι των Καλυβών, καθώς ξεπεράστηκαν κάποια γραφειοκρατικά θέματα που υπήρχαν.

Πρόκειται για δύο έργα που αν μη τι άλλο θα ξαναδώσουν πνοή στον Αποκόρωνα και ειδικότερα στον αθλητισμό της περιοχής. Όλα αυτά βεβαίως εν αναμονή της οριστικοποίησης των αποφάσεων που θα παρθούν το προσεχές διάστημα από τους ιθύνοντες των εργασιών.

Η ενημέρωση του Τιτάνα έχει ως εξής:

Εν αναμονή της οριστικοποίησης συγκεκριμένων μετεγγραφικών κινήσεων και ανανεώσεων παικτών να σας γνωστοποιήσουμε μία πολύ ευχάριστη είδηση που μένει να επιβεβαιωθεί έμπρακτα: κατόπιν επικοινωνίας με υψηλά ισταμένους δημοτικούς παράγοντες λάβαμε υπεύθυνα τη διαβεβαίωση ότι τα έργα αποκατάστασης στο δημοτικό γήπεδο του Ν. Χωριού και τα αντίστοιχα βελτιωτικά στο γηπεδάκι των Καλυβών θα αρχίσουν εντός των ημερών, καθώς άρθηκαν τα γραφειοκρατικής φύσης εμπόδια, και εκφράστηκε η εκτίμηση ότι το μεν πρώτο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου -αν όχι νωρίτερα- ενώ το δεύτερο πολύ συντομότερα.

Τελούμε σε αναμονή, ευελπιστούμε ότι οι ιθύνοντες θα αποδειχθούν αξιόπιστοι στους λόγους τους και περιμένουμε σύντομα να κληθούμε στη συνάντηση στην οποία θα οριστικοποιηθεί το σχέδιο και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ώστε να αποδοθούν και πάλι στον Αποκόρωνα, στους πολίτες του και στα σωματεία οι απαραίτητοι αθλητικοί χώροι, των οποίων άπαντες έχουμε μεγάλη ανάγκη.