Β' ΕΠΣ Χανίων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. - Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Τιτάνα στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) στην πλατεία των Καλυβών.

Έτσι αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά η οποία θα βρεί τον σύλλογο στην Α' Κατηγορία Χανίων μετά από μία τριετία. Παράλληλα αναδείχθηκε και διοίκουσα επιτροπή η οποία θα είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και οργάνωση των ακαδημιών. Πρωταρχικός στόχος είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές από το υπάρχουν ρόστερ ενώ στη συνέχεια θα αποφασιστεί και το όνομα του νέου προπονητή. Τέλος για προσωπικούς λόγους αποχωρεί ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Χρήστος Ατσαλάκης τον οποίο ευχαριστεί ο Τιτάν, ελπίζοντας πώς θα επιστρέψει ξανά στην ομάδα της καρδιάς του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σήμερα (σ.σ. 6/6) στα γραφεία του σωματείου μας συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ., που με την ηθική και την έμπρακτη συνδρομή όσων συγχωριανών και συντοπιτών μας αναγνωρίζουν την ανάγκη ο τόπος μας να συνεχίζει να προάγει τον αθλητισμό και τις ευγενείς αξίες του θα διαχειριστεί τη λειτουργία του συλλόγου και θα επιδιώξει την πρόοδό του την προσεχή διετία. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους κάτωθι κατ' αλφαβητική σειρά:

- Δημήτρη Ανδρεάκη
- Σπύρο Ανδρουλάκη
- Γιώργο Βαρδάκη
- Κώστα Βογιατζάκη
- Γιώργο Δρουβαλάκη
- Κώστα Κοσμαδάκη
- Μανώλη Λεδάκη
- Δημήτρη Μανανεδάκη
- Μανώλη Μανατάκη
- Νεκτάριο Παντελάκη

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες το Δ.Σ. θα συνέλθει για την ταχύτατη λήψη αποφάσεων ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου με απόλυτη προτεραιότητα στη συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και στο θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.
Θα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε - προσωρινά ευελπιστούμε - τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό μας Χρήστο Ατσαλάκη, ο οποίος αποχωρεί από τα διοικητικά για προσωπικούς λόγους, και να τον ευχαριστήσουμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε κατά το διάστημα της θητείας του. Γνωρίζουμε πως ως πιστός στρατιώτης της ομάδας μας θα βρεθεί πρόθυμα κοντά μας όποτε οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Επίσης συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα η διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας του Τιτάνα, η οποία απαρτίζεται από τους εξής κατ' αλφαβητική σειρά:
- Μανώλη Ιατράκη
- Ευγενία Κυπραίου
- Γιάννη Μαμμή
- Γιώργο Ματζοράκη
- Αλέκο Ταχιράι
- Πέτρο Τζομπανάκη

Ευχόμαστε στα νέα μέλη του Δ.Σ. και στα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ακαδημίας καλή θητεία και ευόδωση όλων των στόχων που θα θέσουν προς όφελος του σωματείου και των αθλητών του.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όσους συγχωριανούς/συντοπίτες μας μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία των αρχαιρεσιών του σωματείου μας και με την ψήφο τους απέδειξαν ότι στηρίζουν το αθλητικό γίγνεσθαι και την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού στην επαρχία μας.