Β' ΕΠΣ Χανίων

Πρώτη αποχώρηση στον Τιτάνα

Ο Τιτάν ανακοίνωσε την πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ του, με τον Θανάση Θανασού να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από ένα χρόνο παρουσίας.

Ο Θανασού αποχωρεί από τα Χανιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δε θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στην ομάδα των Καλυβών. Στη σελίδα του Τιτάνα αναφέρεται η αποχώρησή του με άκρως κολακευτικά λόγια, ενώ και ο Θανασού από την δική πλευρά ευχαριστεί τον σύλλογο για τη συνεργασία που είχαν.

Η ανακοίνωση του Τιτάνα:

Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετήσαμε διά του προπονητή μας Παύλου Καραγιαννάκη έναν φίλο πρώτα, ύστερα ποδοσφαιριστή, της ομάδας μας, τον Θανάση Θανασού, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται μακριά μας του χρόνου. Τον Θανάση τον γνωρίσαμε πέρυσι το καλοκαίρι αλλά στο σύντομο διάστημα της συνύπαρξης και της συνεργασίας μας αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο παιδί και έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, που συνέβαλε τα μέγιστα στην εμπέδωση και τη διατήρηση του άριστου κλίματος της ομάδας στα αποδυτήρια και στους αγωνιστικούς χώρους και βοήθησε από την πλευρά του με τη συνέπεια, την ευγένεια και την αγωνιστικότητα του που αποτελούν παράδειγμα προς μίμησιν στην επίτευξη του αγωνιστικού στόχου, της ανόδου στην Α' Κατηγορία. Θανάση, σε ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική προσφορά σου και αισθανόμαστε ειλικρινή τιμή που είχαμε την τύχη να σε φιλοξενήσουμε στην ομάδα μας. Να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος, να συνεχίσεις με επιτυχία τον δρόμο σου εντός και εκτός γηπέδων και πάντα να θυμάσαι πως θα είμαστε ευτυχισμένοι, αν οι άνεμοι και οι θάλασσες σε ξαναφέρουν κοντά μας.

Η ευχαριστήρια δήλωση του Θανασού έχει ως εξής:

Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος και σε προσωπικό επίπεδο με την ολοκλήρωση της αποστολής μου στα Χανια. Αποτελεσε τιμή μου το γεγονός οτι αποτέλεσα μέλος του ΤΙΤΑΝΑ και συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας. θα ηθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τα μέλη της ομάδας που με έκαναν να αισθανθώ δικο τους παιδί, τους προπονητές οι οποίοι μας έκαναν καλύτερους, αλλά πάνω απ' όλα τους φανταστικούς συμπαίκτες μου, που αποτέλεσαν για 'μένα παρέα σε αυτούς τους 13 μήνες της διαμονής μου στα Χανια. Εύχομαι σ' όλους υγεία, ομόνοια και μία ακόμη πιο δημιουργική χρονια αντάξια της φετινής!