Β' ΕΠΣ Χανίων

Κρατάει την τύχη στα χέρια του

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο Τιτάν νίκησε τον Νέο Ηρακλή με 4-2 και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του σχετικά με την άνοδο στην Α' Κατηγορία, αφού υπερτερεί αυτή τη στιγμή στην ισοβαθμία με τη Δάφνη.

Ο Νέος Ηρακλής προηγήθηκε με 0-1 στο 42' με τον Ντουντουνάκη, με τον Τιτάνα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους με τον Σερενάι.

Στο 50' και πάλι ο Σερενάι σκόραρε και έκανε το 2-1, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Χατζηγρηγορίου στο 72' και στο 82'. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 85' ο Ντουντουνάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παινχίδι.

Τιτάν Καλυβών (Παύλος Καραγιαννάκης): Μαντζοράκης, Τζομπανάκης, Ευαγγέλου (82' Βογιατζάκης), Ροζάκης, Μανουσάκης, Κουτσουπάκης (46' Σπανουδάκης), Αχλάτης, Χατζηγρηγορίου, Σερενάι (75' Ράντεφ), Σπαθαράκης (72' Θανασού), Ποντίκας

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Διούδης, Λειβαδιωτάκης, Τσούκαλας, Κωνσταντουδάκης, Ξανθάκης (80' Τσαούσης), Λαφαζάνης, Π. Παπαδάκης (65' Γυρβαλάκης), Γεωργίου (55' Ποποδάκης), Ντουντουνάκης, Φυτράκης (70' Πολλάκης), Παπαδονικολάκης