Β' ΕΠΣ Χανίων

Άφησαν ανοικτούς... λογαριασμούς για την άνοδο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Αποκόρωνα μεταξύ του Τιτάνα και της Δάφνης, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες δε βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-0).

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτούς... λογαριασμούς όσον αφορά την άνοδό τους, με τον Τιτάνα να ανεβαίνει στους 51 βαθμούς και τη Δάφνη στους 49.

Στο πρώτο μέρος ο Ποντίκας είχε την καλύτερη φάση για τον Τιτάνα, ενώ αντίθετα από την Δάφνη ο Μαρινάκης έφτασε πιο κοντά στο γκολ.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά όπως και το πρώτο μέρος οι Ποντίκας και Μαρινάκης αστόχησαν ξανά, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Τιτάν Καλυβών (Στέλιος Κουκουδάκης): Κοσμαδάκης, Ευαγγέλου. Αχλάτης, Τζομπανάκης, Ροζάκης, Παπαδάκης, Σπανουδάκης, Κουτσουπάκης, Ποντίκας, Μανουσάκης (58' Σπαθαράκης), Σερενάι (70' Ράντεφ)

Δάφνη (Θεμιστοκλής Νικολακάκης): Συγγελάκης, Γεωργουδάκης, Ι. Κοκολάκης, Μ. Κοκολάκης, Σταματάκης, Καλαϊτζιδάκης, Κουγεντάκης, Μπουντακόπουλος (77' Γιανναράκης), Καραθανάσης (86' Καπριδάκης), Μυριδάκης, Μαρινάκης