Β' ΕΠΣ Χανίων

"Απέδρασε" από τον Ναύσταθμο και ανέβηκε 2ος

Μετά από αρκετό καιρό ο Τιτάν επέστρεψε στην δεύτερη θέση με τη δική του νίκη απέναντι στην Ασπίδα εκτός έδρας (1-0) και σε συνδυασμό με την ήττα του Νέου Σαμψών, στα Καθιανά.

Στο 22 ακυρώθηκε γκολ της Ασπίδας με υπόδειξη οφ σάιντ μετά από κεφαλιά του Παναγιωτάρα μέσα στην περιοχή, ενώ δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (0-0).

Το παιχνίδι κρίθηκε λίγο πρν συμπληρωθεί η μία ώρα αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ποντίκας, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Γιάννης Μανουσάκης και την έστειλε στα δίχτυα για να δώσει αυτή την πολύ σημαντική νίκη στον Τιτάνα.

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Τσαγκάρης, Καλυβιανάκης, Χρ. Καβάθι, Γκαβογιαννάκης, Β. Μήτρου (83' Ματζορογεωργος), Παπαδάκης (46' Φιλιππίδης), Κ. Ρουσκέτος (72' Σταθάς), Τ. Μήτρου, Κουρομιχελάκης, Ι. Καβάθι, Παναγιωτάρας

Τιτάν (Στέλιος Κουκουδάκης): Κοσμαδάκης, Βογιατζάκης (72' Ευαγγέλου), Αχλάτης, Ροζάκης, Τζομπανάκης, Παπαδάκης Σερενάϊ, Ποντίκας (81' Βουράκης), Σπαθαράκης (70' Ράντεφ), Χατζηγρηγορίου (65' Θανασού)