Β' ΕΠΣ Χανίων

Προηγήθηκε ο Αστέρας (2-0), ισοφάρισε ο Τιτάν

Ακόμα ένα 2-2 σημειώθηκε στη Β' Κατηγορία στο παιχνίδι της Μ. Ελιάς και μάλιστα με ανατροπή από 2-0, με τον Τιτάνα να παίρνει το βαθμό από τον Αστέρα Χαλέπας, παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς με την πλάτη... στον τοίχο.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο με τον Ταμπάκη να δίνει σκορ στο 6' και τον Γιλντιμίρ να βρίσκει δίχτυα μετά από πάρα πολλές αγωνιστικές και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 18'.

Η αντίδραση του Τιτάνα ήρθε αρχικά στο 37' με τον Κουτσουπάκη να βρίσκει τον Χατζηγρηγορίου που πέτυχε το γκολ, ενώ στο 74' ξανά με δημιουργό τον ίδιο παίκτη, ο Σπανουδάκης έσωσε το βαθμό των φιλοξενούμενων.

Αστέρας Χαλέπας (Γιάννης Ξενάκης): Σγουράκης, Ταμπάκης, Παπουτσής, Μαρκουλάκης, Θεοδωρίδης, Σελέκος, Αποστολάκης (77' Μαραγκάκης), Λαΐτσας (89' Λαμάι), Κακέσα, Τρουλλινός, Γιλντιρίμ (62' Κουρουτζίδης)

Τιτάν (Στέλιος Κουκουδάκης): Ευθυμάκης, Ι. Μανουσάκς, Αχλάτης, Ροζάκης, Τζομπανάκης, Κυουτσουπάκης, Σπανουδάκης (85' Θανασού), Σερενάϊ (66' Ανδρ. Μανουσάκης), Παπαδάκης (66' Σπαθαράκης), Χατζηγρηγορίου, Ποντίκας