Θησέας

ΟΦΙ για επίσκεψη Θησέα: Κερδίσατε έναν επιστήθιο φίλο

Στην Ιεράπετρα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (16/2), ο Θησέας, με την ομάδα προπαίδων.

Τα παιδιά, ο προπονητής και τα μέλη της διοίκησης που συνοδεύουν την αποστολή, μία από τις πρώτες κινήσεις που έκαναν με το που κατέφθασαν στην Ιεράπετρα ήταν να επισκεφτούν τα γραφεία του ΟΦΙ, από τον οποίο κιόλας θα φιλοξενηθούν για το φιλικό παιχνίδι που τους περιμένει την Κυριακή (17/2), το πρωί.

Ο ΟΦΙ από την πλευρά του κάνει αναφορά σε αυτή την επίσκεψη, μιλώντας με όμορφα λόγια για τον Θησέα, αποκαλώντας τον «επιστήθιο φίλο».

«H Ακαδημία της ομάδος Θησέας Περοβολίων Χανίων, επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου τα γραφεία του ΟΦΙ, παρόντος του προέδρου του ΟΦΙ, κ. Χηνόπουλου. Οι άνθρωποι του Θησέα, μας ευχαρίστησαν για την υποδοχή και μας είπαν ότι αντλούν δύναμη από την δύναμη του ΟΦΙ. Εμείς και από εδώ τους καλωσορίζουμε στην Ιεράπετρα, όπου αύριο θα συμμετέχουν σε κάποιο τουρνουά και τους λέμε ότι σήμερα κέρδισαν ένα επιστήθιο φίλο», είναι τα λόγια της ομάδας της Ιεράπετρας για την επίσκεψη του Θησέα στην πόλη.

Σημειώνεται ότι αυτή η κίνηση από πλευράς Θησέα γίνεται, μεταξύ άλλων, προκειμένου ν' αναπτυχθούν φιλικές σχέσεις με άλλα σωματεία από την υπόλοιπη Κρήτη και σίγουρα τα όσα αναφέρει ο ΟΦΙ γι’ αυτή την επίσκεψη είναι πολύ σημαντικά για τον ιστορικό σύλλογο των Περιβολίων.