Θησέας

Στα Περβόλια με Χάλη

Την ευκαιρία ν' αντιμετωπίσει στο γήπεδο Περιβολίων τον Χάλη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων θα έχει αυτό το Σάββατο (6/10) ο Θησέας.

Η ομάδα από τα Περβόλια καταφέρνει έτσι να παίξει (και) φέτος στη φυσική της έδρα, δίνοντας αυτόν τον αγώνα για το πρωτάθλημα. Οπως είναι γνωστό, ο Θησέας προσπάθησε να δώσει και το ματς της πρεμιέρας στα Περβόλια κόντρα στην Πέργαμο, την οποία τελικά αντιμετώπισε στη Μ. Ελιά.

«Τα παιδιά της Ακαδημίας να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:45 για να συνοδεύσουν τις δύο ομάδες πριν την έναρξη. Μετά μαζί με τους γονείς τους θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παιχτών μας», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Θησέα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από την ομάδα των Περιβολίων αναφέρει τα εξής:

«ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΜΑΣ

Τρίτη στροφή για την ομάδα μας το Σάββατο 6/10 στην φυσική μας έδρα αυτή την φορά στο στάδιο Περιβολίων στις 16:00 με αντίπαλο την ομάδα του Χάλη. Τα παιδιά της Ακαδημίας να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:45 για να συνοδεύσουν τις δύο ομάδες πριν την έναρξη. Μετά μαζί με τους γονείς τους θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παιχτών μας. Η ομάδα Νέων μας αντιμετωπίζει επίσης το Σάββατο 6/10 στην Σούδα την Δόξα στις 14:00. Καλή επιτυχία και οι φίλαθλοι μας να απολαύσουν τα παιχνίδια και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιχτών. Καλή διασκέδαση!!!».