Θησέας

Πρώτες δηλώσεις Γιανναράκη για την ανάληψη του πάγκου του Θησέα

Ο Πέτρος Γιανναράκης είναι πλέον ο νέος προπονητής στον Θησέα. Με δηλώσεις του στο athlitiko, ο Χανιώτης τεχνικός μιλά για τη συνεργασία που ξεκινά για τον ίδιο σε μια ομάδα την οποία έχει υπηρετήσει ως παίκτης στο παρελθόν, μιλώντας για τους στόχους που τίθενται.

«Μου έγινε μια πρόταση για συνεργασία και νομίζω ότι ο Θησέας πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει μια σοβαρή δουλειά», τονίζει αρχικά ο Γιανναράκης, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Ο Θησέας είναι ένα ιστορικό σωματείο, από τις μεγαλύτερες ομάδες στα Χανιά. Τα τελευταία χρόνια με το γηπεδάκι που έφτιαξε στη Χαρωδιά και όπου έχουν εγκατασταθεί οι Ακαδημίες, πιστεύω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταφέρει να έχει μετά από πολλά χρόνια καινούργιους ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του. Ηδη φέτος θ' ανέβουν στην πρώτη ομάδα περίπου 10 παιδιά. Μειονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πού θα είναι η φυσική μας έδρα. Εχουμε φύγει από το δικό μας γήπεδο, αλλά ευελπιστούμε να επιστρέψουμε και πιθανόν αυτό να γίνει και φέτος».

Σε ερώτηση για τον αγωνιστικό στόχο που θέτει ο Θησέας τη νέα σεζόν, τονίζει ότι, «ο στόχος είναι να διεκδικήσουμε την άνοδο και την επιστροφή στην Α' κατηγορία, αλλά αυτό μπορεί να μη γίνει απαραίτητα φέτος. Δεν είναι αυτοσκοπός για μας ο πρωταθλητισμός. Επειδή θα ανεβάσουμε κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα θέλουμε να τα στηρίξουμε και να πάρουν παιχνίδια και ν' αποκτήσουν εμπειρίες. Θα τους πλαισιώσουμε με κάποια πιο έμπειρα παιδιά. Δεν βάζουμε κάποιο στόχο, θα κυνηγάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε».

Τέλος, για την "επιστροφή" του Θησέα στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, ο Γιανναράκης τονίζει τα εξής: «Μετά από 10 χρόνια ο Θησέας κατάφερε να επανέλθει στο προσκήνιο, απορροφώντας τον Α.Ο. Περιβολίων. Νομίζω ότι έτσι ήταν το σωστό γιατί ο Θησέας είναι ένα ιστορικό σωματείο. Νομίζω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να επανέλθει ο Θησέας και να καθιερωθεί στην Α' κατηγορία και να μείνει εκεί που του αξίζει πραγματικά», καταλήγει ο Πέτρος Γιανναράκης.

Στη φώτο, ο Πέτρος Γιανναράκης μαζί με τους παράγοντες του Θησέα, Σήφη Γαλανάκη, Γιάννη Σιλγιοτζάκη και Σπύρο Ποποδάκη