Θησέας

Ντεμπούτο με γκολ για τον 15χρονο Παλαθούρα

Ιδανικό έμελλε να είναι το ντεμπούτο του Γιώργου Παλαθούρα με τη φανέλα του Θησέα, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς παρά την ήττα με 3-1 από τη Δάφνη.

Ο 15χρονος αμυντικός πήρε "το βάπτισμα πυρός" στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων την περασμένη Κυριακή σε ένα δύσκολο παιχνίδι στον Εμπρόσνερο και απέναντι σε μία ομάδα έψαχνε την άνοδο. Παρ' όλα αυτά με μία δυναμική και πολύ καλή εμφάνιση στην άμυνα, ήταν εκ των κορυφαίων του Θησέα στο παιχνίδι, μαρκάροντας μάλιστα ουκ ολίγες φορές τον πρώτο σκόρερ της Δάφνης και τρίτο του πρωταθλήματος, Άρη Μαρινάκη (24 γκολ) σε ένα δύσκολο ρόλο.

Ο νεαρός Παλαθούρας κατάφερε μάλιστα να μετουσιώσει σε γκολ την πολύ καλή του εμφάνιση, καθώς μείωσε για λογαριασμό του Θησέα στο τελευταίο δεκάλεπτο σε 2-1, με κεφαλιά στην "καρδιά της άμυνας" της Δάφνης, πετυχαίνοντας έτσι το παρθενικό του γκολ στο ντεμπούτο του. Εκτός από τον Παλαθούρα, ντεμπούτο σ' αυτό το παιχνίδι έκανε και ο ακραίος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Μπιτζανάκης (γενν. 2003), ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής επίσης οι νεαροί Λιμογιάννης (ξεκίνησε βασικός - γενν. 2001), Χατζηδάκης (γενν. 2002) και ο Εμ. Γκιόκα (γενν. 2003) που έχει μετρήσει αρκετές συμμετοχές στον β' γύρο με τον Θησέα.

palathouras

Φωτ. Γιώργος Ζαχαριουδάκης