Θησέας

Γιορτή το παιχνίδι των Περιβολίων (pics)

Μία γιορτή αποτέλεσε το παιχνίδι των Περιβολίων και την μεγάλη επιστροφή του Θησέα στη φυσική του έδρα για το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών το οποίο δεν ανέδειξε νικητή (1-1).

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι, όπου παιδιά της ακαδημίας του Θησέα συνόδευσαν τις δύο ομάδες κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ενώ ακούστηκε και ο ύμνος των γηπεδούχων από τα μεγάφωνα του γηπέδου σε μία πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία πάντως για μία σημαντική εμπειρία στο φυσικό χόρτο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Θησέα για φέτος.

Ο Θησέας ήταν η ομάδα που μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ τόσο σε συνεργασία όσο και σε εκτέλεση. Στρατουδάκης και Ν. Ανδρεαδάκης συνδυάστηκαν άψογα και από κάθετη του τελευταίου στον κενό χώρο, ο Στρατουδάκης με μία πολύ όμορφη εκτέλεση-σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Λουλουδάκη για το 1-0 στο 40'.

Η "απάντηση" του Ποσειδώνα ήρθε στο δεύτερο μέρος ακριβώς με τον ίδιο τρόπο απ' το παιχνίδι του α' γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Σγουράκης μπήκε αλλαγή και ήταν εκείνος που ισοφάρισε με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο 83'.

Diaitites arxigoi

Οι δύο αρχηγοί Παπαγεωργίου και Μπολάνης, μαζί και οι διαιτητές Γεωργόπουλος, Πετεινάτος, Μπαντά

Thiseas

Θησέας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Ντόι, Κελάκης Τζανεράκης, Μαργιοκάι, Μαυρεδάκης (69' Μητσώνης), Μπολάνης (68' Ζαχαριουδάκης), Στρατουδάκης, Ν. Ανδρεαδάκης, Μαρκάκης (85' Γκιόκα), Παπαδημητρίου (65' Σεϊτανίδης)

Poseidon Tsikalarion

Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Λουλουδάκης, Μπλαζουδάκης, Ιβάνοφ, Σπουργίτης, Σκορδύλης, Παπαγεωργίου, Σανδαλάκης, Κούσι (50' Λεβεντέλλης), Σκαρπέτης (50' Κούκα), Κουκάκης (75' Αθανασίου), Μπουζουνιεράκης (60' Σγουράκης)