Θησέας

«Καταπληκτική εμπειρία για την Ακαδημία μας»

«Καταπληκτική εμπειρία για την Ακαδημία μας» χαρακτηρίζει την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων ο Θησέας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (21/3).

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα των Περιβολίων συγχαίρει παράλληλα την Παλαιόχωρα για την κατάκτηση του τροπαίου, το ΣΥΝΚΑ για τη συμμετοχή του στον τελικό, τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του, την ΕΠΣΧ για την διεξαγωγή του τελικού και τέλος την διαιτητική τετράδα.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μία καταπληκτική εμπειρία έζησαν οι αθλητές της Ακαδημίας (μαζί με τους γονείς, τους προπονητές και μέλη του ΔΣ) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, παρακολουθώντας για πρώτη φορά έναν τελικό Κυπέλλου Χανίων. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε την Κυπελλούχο ομάδα της Παλαιόχωρας για την κατάκτηση του τροπαίου και τη φιναλίστ του ΣΥΝΚΑ για την αξιέπαινη προσπάθειά της. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος στα πλαίσια πάντα της ευγενούς άμιλλας διδάσκοντας τα μικρά παιδιά στην εξέδρα. Μία εξέδρα με καταπληκτικούς φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο που μας χρειάζεται. Μπράβο λοιπόν στους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε την ΕΠΣ Χανίων για τη διεξαγωγή του τελικού και την διαιτητική τετράδα που με τις αποφάσεις της συνέβαλλε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.