Θησέας

«Διπλή χαρά για την οικογένειά μας»

Διπλή ήταν η χαρά για την "οικογένεια" του Θησέα Περιβολίων στην πρόσφατη γιορτή που διοργάνωσε η ΕΠΣ Χανίων, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας.

Και αυτό γιατί η βραδιά συνδυάστηκε με διπλή βράβευση. Η μία αφορούσε την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας στην επιστροφή του Θησέα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων και η δεύτερη την βράβευση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Γκάμπριελ Γκιόκα που παρέλαβε και αυτός το δικό του ατομικό βραβείο στην καθιερωμένη απονομή των πρώτων σκόρερ της περασμένης περιόδου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Διπλή χαρά για την οικογένεια του Θησέα και του ΑΟ Περιβολιών το Σάββατο 17/3 στη γιορτή της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ. Απονεμήθηκε στον Θησέα το τρόπαιο του πρωταθλητή της Γ' Κατηγορίας για τη σεζόν 2016-2017 και το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, στον Γκάμπι (Γαβριήλ Γκιόκα) όπως τον αποκαλούμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια.

Το πλάνο που έχει σχεδιαστεί από τον προπονητή της ομάδας και τις διοικήσεις των Σωματείων μας ακολουθείται τον τελευταίο 1,5 χρόνο με απόλυτη αφοσίωση στο όραμα όλων αυτών που αγαπούν και στηρίζουν τα Περιβόλια και τα δυο Σωματεία: "ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ". Έτσι λοιπόν πολύ εύστοχα ο Πρόεδρος του Θησέα κύριος Γαλανάκης Αντώνης ανέφερε στον χαιρετισμό του στην γιορτή πως το βάρος όλων των σωματείων πρέπει να πέσει στις Ακαδημίες για το καλό του χανιωτικου ποδόσφαιρου και κάλεσε όλα τα σωματεία να συνεργαστούμε πάνω σε αυτό.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε στην ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ για τη γιορτή και το σκοπό των εσόδων από την γιορτή ( συνεχίζοντας τον σκοπό από την προηγούμενη ΕΠΣ ο οποίος είναι να ενισχυθεί το ταμείο αρωγής των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών). Και τα δυο τρόπαια θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΧΑΡΩΔΙΑΣ δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς μας αθλητές να φωτογραφηθούν με αυτά. Ο δρόμος που επιλέξαμε είναι δύσκολος αλλά με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων και των φορέων του τόπου μας τα παιδιά μας θα διασκεδάζουν μαθαίνοντας ποδοσφαιρικές και κοινωνικές αρχές και αξίες.

Τα πρωταθλήματα και τα βραβεία σίγουρα δίνουν χαρά σε όλους αλλά χωρίς τις αρχές και τις αξίες που θα πρέπει να διέπουν όλο αυτό το ποδοσφαιρικό εγχείρημα τα παιδιά μας δεν θα είναι ολοκληρωμένα. Με την ελπίδα πως τα καλύτερα έρχονται για τα σωματεία μας και το χανιώτικο ποδόσφαιρο μια αληθινή καλημέρα από όλη την οικογένεια του ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΠ.