Ροδωπού

Κελαϊδής: Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε άμεσα

Την άμεση επιστροφή στην Α' Κατηγορία θα επιδιώξουν τη νέα σεζόν τα Ροδωπού μετά τον υποβιβασμό τους στη Β' Κατηγορία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο athlitiko o Γιάννης Κελαϊδής.

Ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν φέτος κατά τη διάρκεια της σεζόν και την μείωση του ρόστερ καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ακουλουθήσουν μέχρι το τέλος την ομάδα λόγω διάφορων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

Για το φετινό πρωτάθλημα.

Έγινε ένα πολύ δυνατό και ωραίο πρωτάθλημα, με το ΣΥΝΚΑ δίκαια να παίρνει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ' Εθνική. Όσον αφορά στην "ουρά" δόθηκε μεγάλη μάχη αν και φύγανε τρεις ομάδες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, σχεδόν μέχρι το τέλος.

Ποιοι ήταν οι κύριοι λόγοι που τα Ροδωπού υποβιβάστηκαν έπειτα από επτά συνεχόμενα χρόνια;

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι μετά τα Χριστούγεννα πολλοί ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν την ομάδα για διάφορους λόγους (σχολείο, σπουδές, δουλειά) και μειώθηκε το ρόστερ και μείναμε λίγα άτομα για να παλέψουμε πολλά παιχνίδια, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν;

Οι στόχοι είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με νέα παιδιά, κυρίως από την περιοχή και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε άμεσα στην Α' κατηγορία Χανίων.