Ροδωπού

Ασύμφορη ισοπαλία για Ροδωπού και Θύελλα Καλάθενων

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασαν τα Ροδωπού που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα με 2-0, αφού δέχτηκαν δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο από τη Θύελλα Καλάθενων (2-2).

Έτσι, τα Ροδωπού παρέμειναν στην προτελευταία θέση και το -1 από την Ασπίδα, ενώ και η Θύελλα με το βαθμό αυτό διατήρησε το +4 από τον αντίπαλο της στη μάχη της παραμονής.

Από τα γκολ του Καρατζά στο 14’ και του Γιανναράκη στο 55’ η ομάδα του Γιάννη Κελαϊδή είχε προηγηθεί με 2-0 και έδειχνε να «καθαρίζει» το ματς, όμως δέχτηκε την απόλυτη ψυχρολουσία στη συνέχεια.

Με πρωταγωνιστή τον Μ. Λουβιτάκη η Θύελλα μείωσε στο 71’ σε 2-1 και με τον ίδιο παίκτη κατάφερε να σώσει και το βαθμό στο φινάλε, αφού ισοφάρισε στο 87’ στο τελικό 2-2.

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γ. Σγουρομάλλης, Λουπασάκης, Κουφογιαννάκης, Β. Ρενιέρης, Α. Ρενιέρης, Βαλέρας, Σκουνάκης, Σπ. Λουβιτάκης, Μ. Λουβιτάκης (88’ Ι. Σγουρομάλλης), Μαργαριτάκης, Μπεντής (69’ Χ. Σγουρομάλλης)

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Κοκκινάκης, Μακράκης, Καλογεράκης, Καρατζάς, Τόμα, Α. Παπαδημητρίου, Τσαβαρής, Περουλάκης (70’ λ.τρ. Γ. Βασίλιεβ), Παπαδάκης (60’ λ.τρ. Γ. Παπαδημητρίου), Γιανναράκης