Πέργαμος

Δηλώσεις για τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα (video)

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα έδωσαν στον μεταξύ τους αγώνα στο Elpisniki η Πέργαμος και ο Χάλης, με τους προέδρους των δύο ομάδων να απευθύνουν το δικό τους κάλεσμα μέσω δηλώσεων στο Athletic Cretan Channel.

Ο Δημήτρης Ακουμιανάκης για την Πέργαμο, που πήρε την πρωτοβουλία για τον αγώνα αυτόν, αλλά και ο Γιάννης Κασσελάκης για τον Χάλη, που αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση για να αποκτήσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ο αγώνας πρωταθλήματος, μίλησαν στο "ACC".

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα του Χάλη Βαρυπέτρου, το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιάννη Κασσελάκη, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία της ομάδας μας, στο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και κάποια φάρμακα και ρουχισμός για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία, θα είναι ένας αγώνας-γιορτή και η στήριξή σας κρίνεται αναγκαία» ανέφερε ο Δ. Ακουμιανάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης είπε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε την πρόταση της Περγάμου. Στον αγώνα, που γίνεται την Κυριακή και ώρα 10:45 στο Elpisniki, θα μαζεύονται πράγματα και θα δοθούν σε φορείς ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση γι' αυτά τα αγαθά. Εκτός από τις άγιες αυτές ημέρες και τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα που θα έχει ο αγώνας και για την Πέργαμο Βρυσών και τον Χάλη Βαρυπέτρου, που είμαστε δύο σωματεία που διεκδικούμε να εφαρμόσουμε στο ποδόσφαιρο μια άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία και θέλουμε να βλέπουμε την ίδια και στον συνάνθρωπό μας, θεωρώ ότι θα οδηγήσει συμπολίτες μας να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας ώστε να μαζευτεί ένας αρκετά μεγάλος όγκος πραγμάτων, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες».

Το σχετικό βίντεο:

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko