Πέργαμος

"Aπέδρασε" ξανά από την Κάντανο με γκολ στις καθυστερήσεις

Η Πέργαμος νίκησε ξανά μέσα στην Κάντανο την Υρτακίνα, αυτή τη φορά για τη Β' κατηγορία με 2-1, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα στη φετινή περίοδο.

Η ομάδα του Κώστα Σταυρουλάκη είχε νικήσει και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο με γκολ του Ζιντιρίδη (0-1) στο φινάλε τότε για τη Γ' ΕΠΣΧ, ενώ το ίδιο έκανε και τώρα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δανιήλ να χριστεί σκόρερ στις καθυστερήσεις, για να δώσει έτσι μία μεγάλη νίκη με 1-2.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Χανταμπάκης στο 7' μετά από ασίστ του Δανιήλ, ενώ είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Τσιόλας (το κέρδισε ο Τζαγκαράκης) για την Υρτακίνα.

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Τσιρώνης, Βακάκης, Σεληνιωτάκης, Τσιόλας, Αγγελόπουλος (65' Κωστόπουλος), Τζαγκαράκης, Παπαδοκωνσταντάκης (90' Γκεγκάι), Κουκουλάς (60' Ζαϊμίδης), Κοντάκης, Καστρινάκης (70' Οκεπέκε), Τριφύλλης

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Ιωαννίδης, Ποποδάκης, Βαρδάκης, Δροσινός, Μυλωνάκης, Α. Βουρδουμπάς, Καρούσος (57' Φανταουσάκης), Zιντιρίδης (90' Καρατζής), Δημητρίου (78' Λέττας), Χανταμπάκης (75' Χωραφάκης), Δανιήλ