Πέργαμος

Ένα... βήμα πριν από την 2η θέση

Επιστροφή στις νίκες για την Πέργαμο, η οποία νίκησε με 2-0 τους Νέους Μινωταύρου, στο γήπεδο των Μουρνιών το πρωί της Κυριακής.

 

Μία νίκη που δίνει πλέον το μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Σταυρουλάκη για την κατάληψη της 2ης θέσης, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος κι ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Υρτακίνα. Βεβαίως πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα της Μ. Ελιάς το απόγευμα, εκεί που αν ο Άρης Βουκολιών δεν καταφέρει να κερδίσει την Ιωνία 2000, τότε η Πέργαμος θα μπορεί και από σήμερα να εξασφαλίσει την 2η θέση.

Πολύ δυνατά ξεκίνηση η Πέργαμος, η οποία είχε δύο δοκάρια πολύ νωρίς στο παιχνίδι με τους Μανωλακάκη και Δανιήλ στο 7' και στο 15' αντίστοιχα. Στο 25' ο Μανωλακάκης με σουτ βρήκε τελικά το γκολ κι έκανε το 0-1, ενώ στο 37' ο ίδιος παίκτης είχε νέο δοκάρι για την ομάδα του. Στο 40' διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς το πέναλτι που κέρδισε ο Μανωλακάκης, το μετέτρεψε σε γκολ ο Δανιήλ, για το τελικό 0-2.

Ν. Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Κασιμάτης, Ντουλάκης, Παπαθεοδώρου, Λουκάς-Λουκόπουλος, Γεραιουδάκης, Μπλούφας, Κοσμαδάκης, Δημητριάδης, Πατσουμαδάκης, Κουμιωτάκης, Μανουσάκης

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Καπαδουκάκης, Πάτερος, Ι. Ιωσ. Χωραφάκης, Δροσινός, Θ. Βουρδουμπάς, Ηροδότου, Δανιήλ, Ζιντιρίδης, Δημητρίου (70' Ι. Στ. Χωραφάκης), Μανωλακάκης, Τσαγκαράκης (75' Φανουριάκης)