Νέος Σαμψών

Ισόπαλο το ντέρμπι (pics)

Δεν ανέδειξε νικητη το παιχνίδι πρωτιάς στο Ελπίς-Νίκη με τον Νέο Σαμψών και τον Αστέρα Χαλέπας να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Οι δύο ομάδες παραμένουν έτσι αήττητες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκονται στη 2η θέση με 10 βαθμούς μαζί με τον Χάλη.

Σε ένα παιχίδι που φάνηκε πως κανένας δεν ήθελε να ηττηθεί, ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη φάση με την κεφαλιά του Χαλεβελάκη και τον Χαιρετάκη να κάνει μεγάλη απόκρουση στο 27'. Το γκολ το πέτυχε τελικά ο Νέος Σαμψών στο 30' με το σουτ του Δοξάκη, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κοτρωνάκη.

H απάντηση για τον Αστέρα ήρθε στο 42' μετά από εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Δοντσίδη, με τον Λεβεντάκη να ισοφαρίζει με άψογο πλασέ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζιατζιάφη.

NeosSampson Asteras

NeosSampson Asteras 8

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Μισαηλίδης - Λογαρίδης

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης) Χαιρετάκης, Αχλάτης, Ντογκρασβίλι, Παπαδάκης, Κοντός, Αννιτσάκης, Μέμα, Καραθανάσης (62' Σκουμπάκης), Κουρομιχελάκης, Μεγαλακάκης, Δοξάκης

Αστέρας Χαλέπας (Νίκος Κυπραίος) Κοτρωνάκης, Λαμάι, Πολυτίδης, Μίχος, Χαλεβελάκης (64' Παπαδημητρίου), Ταμπάκης, Λαίτσας (78' Κλάδος), Καλογρίδης, Τζιατζιάφης, Λεβεντάκης (90' Καραχάλιος)