Νέος Σαμψών

Ανατροπή δεδομένων με Χρ. Μπουρμπάκη! Επιστρέφει στην ενεργό δράση

Παρά το γεγονός ότι είχε πάρει την απόφαση να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξε τελικά αλλαγή δεδομένων για τον Χρήστο Μπουρμπάκη που επιστρέφει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πολύπειρος αμυντικός με σπουδαία πορεία στο κρητικό ποδόσφαιρο, θα φορέσει τη φανέλα του Νέου Σαμψών την τρέχουσα περίοδο, με την ομάδα του Στύλου να δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην προσπάθειά της να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ένας από τους σπουδαιότερους αμυντικούς που ανέδειξε το χανιώτικο ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες, μία εμβληματική φυσιογνωμία του χανιώτικου ποδοσφαίρου, ο Χρήστος Μπουρπακης μας έκανε την τιμή να έρθει και να αγωνιστεί με τα χρώματα του Νέου Σαμψών. Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Χρήστος πήρε πίσω την απόφαση που είχε πάρει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ενταχτεί στην ομάδα μας.

Με ένα βιογραφικό που ζαλίζει αφού εχει φορέσει τα χρώματα μεγάλων ομάδων όπως των Ιωνία, ΟΦΗ '94, ΑΕ Χανίων, ΑΟ Χανιά, Χερσονήσου, Κισσαμικού, Κεραμειά, Άρη Σούδας και Γρανίτη. Σε καλωσορίζουμε στο Νέο Σαμψών, να έχεις υγεία να συνεχίζεις να ομορφαίνεις τα χανιώτικα γήπεδα.