Νέος Σαμψών

Ντογκρασβίλι: Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε

Εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Νέος Σαμψών που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Κώστα Τζιγκουνάκη, ο Μπέκας Ντογκρασβίλι μίλησε στο athlitiko, τονίζοντας ότι υπάρχει αρκετή όρεξη στις τάξεις της ομάδας για να πετύχει κάτι καλό φέτος. Δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στο γήπεδο του Ν. Χωριού το οποίο θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό και θα δώσει ξανά τη δυναμική που χρειάζεται ο Νέος Σαμψών.

Για το νικηφόρο ξεκίνημα και τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε δέσει ακόμα σαν ομάδα, λόγω του ότι είμαστε πολλοί νέοι παίκτες, ωστόσο υπάρχει αρκετή όρεξη για δουλειά».

«Θα δώσουμε το κάτι παραπάνω στη συνέχεια, θέλουμε να πάμε για κάτι καλό και να πρωταγωνιστήσουμε φέτος. Υπάρχει οργάνωση και είναι πολύ σημαντικό που οι ανθρώποι της διοίκησης είναι κοντά και μας στηρίζουν σε όλα».

Για το γήπεδο του Ν. Χωριού το οποίο θα αποτελέσει σύντομα και πάλι την έδρα της ομάδας:«Όλοι περιμένουμε να φτιαχτεί το γήπεδο, είναι κάτι που θα μας βοηθήσει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, καθώς δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 50% των δυνατοτήτων μας μέχρι τώρα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε όλες τις επιθετικές μας αρετές στο Νιο Χωριό».