Νέος Σαμψών

Πρώτη ανανέωση με Αννιτσάκη

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Τζιγκουνάκη ο Νέος Σαμψών ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας χρονιάς δίνοντας αρχικά βάρος στο φετινό κορμό.

Ο Βίκτωρας Αννιτσάκης μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται με τη φανέλα του Νέου Σαμψών καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του. Θα ακολουθήσουν στην πορεία ανακοινώσεις και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά καθώς και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ομάδα του Νεου Σαμψων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας για ένα χρόνο ακόμα του ποδοσφαιριστή και δικού της παιδιού Αννιτσακη Βίκτωρα. Με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουμε το μεγαλύτερο κορμό από την περσινή χρονιά η ανανέωση με τον Βίκτωρα ήταν επιβεβλημένη, ένα παιδί που θα είναι και φέτος το βασικό "γρανάζι" στη φετινή προσπάθεια για μια καλή πορεία. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής για να κάνεις και φέτος όμορφα πράγματα στο γήπεδο με τη φανέλα του χωριού μας.