Νέος Σαμψών

Ευχαριστίες του Νέου Σαμψών

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση ο Νέος Σαμψών ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν φέτος στην ομάδα στην επιστροφή της στη Β' Κατηγορία Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος του Στύλου ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του, τον προπονητή Κώστα Τζιγκουνάκη και τον πρόεδρο Μανούσο Βατσάκη που ανταποκρίθηκαν στις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το ραντεβού για την επόμενη περίοδο δίνεται πλεόν τον ερχόμενο Άυγουστο με την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ΔΣ της ομάδας Νέος Σαμψών θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος με τα χρώματα της ομάδος μας. Σε μία δύσκολη χρονιά με πολλές ανατροπές, συγκινήσεις, χαρές, εντάσεις, μία σεζόν που τα είχε όλα. Ήταν μεγάλη μας τιμή που ο καθένας από εσάς έδωσε ότι μπορούσε για να φέρουμε σε πέρας τον "μαραθώνιο" της Β' Κατηγορίας.

Ένα ευχαριστώ στον προπονητή μας Τζιγκουνάκη Κωστή που στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας άντεξε και ανταποκρίθηκε στην πίεση αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος. Και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Βατσάκη Μανούσο που πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από τις επιθυμίες των παικτών και τις ανάγκες της ομάδας.

Κλείνοντας ο πρόεδρος δεσμεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα  να κάνει ένα κέρασμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ΔΣ θέλοντας να τους ευχαριστήσει όλους από κοντά. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Αύγουστο.