Νέος Σαμψών

Γωνιωτάκης: Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια αγάπη όπως στα Χανιά

Ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ που έχει περάσει την τελευταία δεκαετία από τα γήπεδα των Χανίων, ο Βασίλης Γωνιωτάκης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη φετινή Β' Κατηγορία Χανίων.

Ο χαρισματικός επιθετικός χάρη στο εντυπωσιακό ντεμαράζ της τελευταίας αγωνιστικής με τα έξι γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Ασπίδα, έφτασε τα 31 γκολ και άφησε πίσω του το μεγάλο φαβορί, μέχρι τότε, τον Παναγιώτη Μαναρώλη που ολοκλήρωσε με 30. Ο "Γώνιω" μίλησε στο athlitiko για τη φετινή χρονιά, τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την αγάπη που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια από τον ποδοσφαιρικό κόσμο των Χανίων για την παρουσία του στην πόλη την τελευταία δεκαετία. Ο ίδιος τόνισε πάντως ότι είναι κάτι που δεν το έχει ξαναζήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Πρώτος σκόρερ την τελευταία αγωνιστική με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ τερμάτων στο παιχνίδι με την Ασπίδα χάρη στα έξι γκολ που πέτυχες:

Σίγουρα δεν περίμενα να βγω πρώτος σκόρερ γιατί δεν ήταν αυτοσκοπός μου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Όσο για τα έξι γκολ στο τελευταίο παιχνίδι με την Ασπίδα, με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, όπως έκαναν άλλωστε και σ' όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος φέτος.

Ένα διαφορετικό πρωτάθλημα φέτος γι' σένα η Β' Κατηγορία, έχοντας παραστάσεις από πιο μεγάλα πρωταθλήματα. Πώς είδες αυτή τη νέα εμπειρία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες;

Ήταν μία περίεργη και συνάμα ωραία χρονιά, ήταν μία κατηγορία τελείως διαφορετική από αυτές που έχω αγωνιστεί. Όπως είπα όμως όλα ήταν πολύ όμορφα και ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα μου, τον προπονητή, τους συμπαίκτες και τη διοίκηση.

Που θα βρει η επόμενη χρονιά τον Βασίλη Γωνιωτάκη. Υπάρχει ακόμα μία "γεμάτη" χρονιά ή έχεις κάποια άλλη σκέψη όσον αφορά τον μέλλον σου στο ποδόσφαιρο;

Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω αλλά μετά για κάποιο λόγο είμαι και πάλι στα γήπεδα, έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Είναι κάτι που θα το δω στην πορεία.

Κλείνοντας, βλέπουμε ότι ο κόσμος των Χανίων σε έχει αγκαλιάσει σ' όλη αυτή την πορεία σου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Τι σημαίνει για' σένα όλη αυτή η αγάπη που έχεις πάρει;

Η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο των Χανίων είναι πολύ μεγάλη και τον ευχαριστώ, είναι κάτι που δεν το έχω ζήσει πραγματικά πουθενά. Έτσι και εγώ τους αγαπώ και πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι.