Νέος Σαμψών

«Ένας εμβληματικός ηγέτης μέσα και έξω από τα γήπεδα»

Πρώτος σκόρερ στη Β' Κατηγορία Χανίων αναδείχτηκε ο Βασίλης Γωνιωτάκης, με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Χάρη στα έξι γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Ασπίδα στα Νεροκούρου ο ίδιος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 γκολ και άφησε πίσω του τον Παναγιώτη Μαναρώλη με 30. Ο Νέος Σαμψών με μία άκρως κολακευτική αναφορά μετά την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ, εκφράζει την εκτίμησή του στον "Γώνιω" για την μεγάλη προσφορά στην ομάδα αλλά και το χανιώτικο ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα εμβληματικό ηγέτη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πρώτος σκόρερ στη Β' Κατηγορία αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδος μας ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με 31 ΓΚΟΛ. Ό,τι και να πεις για τον Βασίλη είναι πολύ λίγο. Ένας ποδοσφαιριστής με ένα τεράστιο βιογραφικό και μια μεγάλη καριέρα που φέτος μας έκανε την τιμή να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΝΕΟΥ ΣΑΜΨΩΝ. Ένας εμβληματικός ηγέτης μέσα και έξω από τα γήπεδα. Μία "μηχανή" των γκολ που μας δείχνει πόσο απλό και όμορφο είναι το ποδόσφαιρο. Να είσαι πάντα γερός και να συνεχίσεις να κοσμείς τα γήπεδα των Χανιών. Σε ευχαριστούμε ΓΩΝΙΩ !