Νέος Σαμψών

Τζιγκουνάκης: Μπορούμε να ονειρευόμαστε πλέον

Νίκη που δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται χαρακτήρισε αυτή απέναντι στον Τιτάνα, ο τεχνικός του Νέου Σαμψών, Κώστας Τζιγκουνάκης μετά το τέλος του αγώνα στο athlitiko.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν μία εύκολη παραμονή η οποία θεωρητικά ήρθε και πλέον μετά και από αυτή την πολύ σπουδαία νίκη ο Νέος Σαμψών μπορεί να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να αποτελεί αυτοσκοπός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Μπήκαμε χαλαρά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν από τα χειρότερα που έχουμε κάνει φέτος. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά χωρίς να αλλάξουμε κάτι στην τακτική μας, βάλαμε την μπάλα κάτωκαι καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και γενικά σε όλη την ομάδα. Παρ' όλο που έχουμε αρκετά προβλήματα τα οποία ξέρουμε μόνο εμείς, κάναμε κάποιες προσθήκες από τον Οκτώβρη και μετά ο στόχος που ήταν εξ αρχής μία εύκολη παραμονή θεωρητικά έχει έρθει. Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, αλλά μετά και από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να ονειρευόμαστε. Πρέπει από εδώ και πέρα να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα.