Ιδομενέας

Πενταράκης: Στόχος η άνοδος

Ο Ιδομενέας έχει αρχίσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ και μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες επιτυχίες.

Το σύνολο του Μάριου Σεργάκη έχει υψηλές βλέψεις τη φετινή περίοδο και φροντίζει να το επιβεβαιώνει από νωρίς. Ο Αλέξανδρος Πενταράκης μίλησε στο athlitiko για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η άνοδος.

Ο 19χρονος παίκτης, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ν. Κυδωνίας, επέστρεψε τον Ιδομενέα μετά από δυο χρόνια, όπου απείχε από τα γήπεδα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

«Ήμουν και πάλι στην ομάδα πριν από δύο χρόνια, που τότε είχε υποβιβαστεί από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία. Δεν τα είχαμε πάει καλά, όμως φέτος τα πράγματα βλέπω είναι διαφορετικά.

Με κάποιες σημαντικές προσθήκες που έχουμε κάνει η ομάδα έχει στόχο την άνοδο. Στην αρχή το θεωρούσα δύσκολο, όμως έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, έχουμε τους ρόλους μας, αλλά και ένα πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει σε όλους μας εμπιστοσύνη», είπε αρχικά ο Πενταράκης.

Για τους προσωπικούς του στόχους ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα απ’ αυτήν την προσπάθεια να βοηθηθώ και εγώ. »