Ιδομενέας

Επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία

Σε πολύ καλή κατάσταση ο ανεβασμένος Ιδομενέας πέτυχε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά με 4-2 επί του Νέου Σαμψών για την 29η αγωνιστική.

Στο 13' ο Γωνιωτάκης σημείωσε το 0-1, για να ακολουθήσουν δύο δοκάρια για τον Ν. Σαμψών με τους Δοξάκη στο 20' και Γωνιωτάκη στο 27'. Αφού δεν έγινε το 0-2 έγινε το 1-1 στο 36' με τον Πρέζια από ασίστ του Π. Βαιγκούση και ενώ στο 44' ο Π. Βαϊγκούσης από μπαλιά του Πρέζια, έκανε το την ανατροπή και το 2-1.

Στο 57' ο Μ. Μπιτζανάκης έκανε το 3-1 και στο 58' έγινε το 4-1 με τον Π. Βαϊγκούση, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι σε 4-2 στο 73' με τον Γωνιωτάκη. Στο 83' ο Π. Βαϊγκούσης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο αδερφός του Σπύρος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι..

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Μπριώτης, Καλαϊτζάκης, Φυτίλης, Μουστάκας, Αγιασμενάκης, Μ. Μπιτζανάκης (85' Τσουράκης), Περδικάκης, Σπ. Βαϊγκούσης, Π. Βαϊγκούσης, Γλαμπεδάκης (58' Τσουβαλάκης), Πρέζια (74' Μερόλλι)

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης):  Αντ. Χαιρετάκης (65' λ. τρ. Μουτζούρης), Ν. Σκουμπάκης, Μανατάκης, Μ. Χαιρετάκης, Ματζοράκης, Δασκαλάκης (46' Ν. Σκουμπάκης), Αννιτσάκης, Λουκάς, Δοξάκης, Κοντός, Γωνιωτάκης