Ιδομενέας

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στο φινάλε

Επιτροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Ιδομενέα μετά το 2-0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων απέναντι στα Σφακιά, με την ομάδα του Μάριου Σεργάκη να έχει και τρία δοκάρια.

Στο 12ο λεπτό ο Περδικάκης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε και δεύτερο δοκάρι στο 35'. Στο 37' τα Σφακιά έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω τραυματισμού του Λ. Χομπιτάκη και ενώ δεν υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής στον πάγκο.

Στο 65' ο Μ. Εμμ. Μπιτζανάκης έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στο δοκάρι του Σφηνιαδάκη, ενώ τελικά το γκολ ήρθε στο 83' με κεφαλιά του Π. Βαϊγκούση από ασίστ του Αγιασμενάκη. Το 2-0 για τον Ιδομενέα σημειώθηκε στο 86', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπ. Μπιτζανάκη.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Μπριώτης, Φυτίλης (60' Σπ. Βαϊγκούσης), Αγιασμενάκης, Καστρινάκης, Βαρίκος, Σπ. Μπιτζανάκης, Π. Βαϊγκούσης, Περδικάκης, Γλαμπεδάκης (68' Τσουβαλάκης), Μ. Εμμ. Μπιτζανάκης (72' Μπρέγκου), Μ. Μ. Μπιτζανάκης (81' Παπαδοκοκολάκης)

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Ιωα. Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Γ. Μπούχλης, Μπολιώτης, Βούρβαχης, Μανουσέλης, Ιωαν. Τζωρτζάκης, Κουτρουμπάς (25' λ.τρ. Καγιαδάκης), Λ. Χομπιτάκης (30' λ.τρ.)