Ιδομενέας

Στο παρά... ένα η νίκη του Ιδομενέα στη Σούδα

Σπουδαίο "διπλό" πανηγύρισε στο γήπεδο της Σούδας ο Ιδομενέας, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών με γκολ του Μπιτζανάκη στο 89' που αναδείχτηκε έτσι σε "χρυσή" αλλαγή για τον Μάριο Σεργάκη.

Στο 34' ο Π. Βαϊγκούσης με κεφαλιά από κόρνερ του Πρέζια έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Ποσειδώνας σε 1-1 στο 88' με  ωραίο σουτ του Καλλέργη.

Τελικά στο τέλος ο Ποσειδώνας "πλήρωσε" σε ακόμα ένα παιχνίδι τα κακά του διαστήματα στο φινάλε δεχόμενος ξανά γκολ στο 89', όταν ο Μ. Εμ. Μπιτζανάκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι για τον Ιδομενέα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Λουλουδάκης, Αθανασίου, Μπλαζουδάκης (46' Περράκης, 48' λ.τρ. Κουκάκης), Σκορδυλάκης, Καλλέργης, Γ. Παπαγεωργίου, Κούσι, Μιχελαράκης (46' Μπομπολάκης), Σανδαλάκης, Μαθιουδάκης, Σκαρπέτης (75' Σγουράκης)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Ευσταθίου, Φυτίλης (62' Καλαϊτζάκης), Σπ. Μπιτζανάκης, Μουστάκας (65' Καστρινάκης), Βαρίκος, Π. Βαϊγκούσης, Αγιασμενάκης, Πρέζια, Μ. του Μ. Μπιτζανάκης (55' Μ. Εμ. Μπιτζανάκης), Σπ. Βαϊγκούσης, Περδικάκης (73' Φραγγιουδάκης)