Ιδομενέας

Επανήλθε στα "τρίποντα" ο Ιδομενέας

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επανήλθε ο Ιδομενέας ο οποίος νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Χαλέπας, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη του νίκη στο 2018.

Ο Ιδομενέας μπήκε δυνατά στη αναμέτρηση και στο 15' ο Πρέζια έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας Χαλέπας σε 1-1 με τον Τζιατζιάφη στο 38'.

Το ημίχρονο είχε ακόμα ένα γκολ και στο 43ο λεπτό ο Γλαμπεδάκης πέτυχε το 2-1 για τον Ιδομενέα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς σημειώθηκε και το τελικό 3-1, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πρέζια στο 80'.

Τον προπονητή του Ιδομενέα, Μάριο Σεργάκη που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, αντικατέστησε ο Γιάννης Καστρινάκης. 

Ιδομενέας (Γιάννης Καστρινάκης): Ευσταθίου, Παπαδοκοκολάκης, Μουστάκας, Χατζηαγγελάκης, Σπ. Μπιτζανάκης, Π. Βαϊγκούσης, Αγιασμενάκης, Γλαμπεδάκης (63' Φραγγεδάκης), Καλαϊτζάκης (80' Φυτίλης), Πρέζια, Μ. του Μ. Μπιτζανάκης (75' Νεμπαυλάκης)

Αστέρας Χαλέπας (Γιάννης Ξενάκης): Σγουράκης, Παπουτσής, Σελέκος (46' Γερομίχαλος), Ταμπάκης, Αποστολάκης, Μαρκουλάκης, Τρουλιννός, Λαΐτσας, Χατζηβασίλης, Τζιλήρας (46' Κουρουτζίδης), Τζιατζιάφης