Β' ΕΠΣ Χανίων

Βραδιά... όνειρο για τα Τζούνιορ της ΕΘΚ (pics)

Με μία πολύ ξεχωριστή πρωτοβουλία αποχαιρέτησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο το τμήμα Τζούνιορ της Ένωσης Θύελλας Καμινίων.

Με πρωτεργάτη τον υπεύθυνο του τμήματος Μπάιρον Γκέιλ διοργανώθηκε αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για παιδιά και γονείς στις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άγιο Ονούφριο. Εκεί, μπαμπάδες και παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε φιλική αναμέτρηση. Όπως είναι φυσιολογικό το νέο αίμα επικράτησε εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ το παλιό αίμα αποδείχτηκε πιο ουσιαστικό εκτός των τεσσάρων γραμμών, στην κατανάλωση της μπύρας που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα υπήρξε και μία μίνι-έκπληξη κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στο πλαίσιο των αναμνηστικών διπλωμάτων που δόθηκαν στους μικρούς αθλητές για το τέλος της χρονιάς. Οι υπεύθυνοι φρόντισαν να τιμήσουν τον άνθρωπο-ψυχή και ακούραστο εργάτη του γηπέδου των Καθιανών, Αλέκο Γεωργαλάκη ως μία μικρή ένδειξη τιμής για την πολύτιμη βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία αποχαιρετά τη σεζόν το τμήμα Τζούνιορ της ΕΘΚ. Οι γονείς με πρωτεργάτη τον Υπεύθυνο Τμήματος Byron GALE, οργάνωσαν μια θαυμάσια εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Π.Α στον Άγιο Ονούφριο, για να πουν με το δικό τους τρόπο ένα ευχαριστώ στα παιδιά και τον προπονητή Κώστα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Αρχικά έγινε ένα αποχαιρετιστήριο ... ντέρμπι μεταξύ παιδιών και γονέων, στο οποίο όπως ήταν φυσικό επικράτησαν οι μικροί μας ποδοσφαιριστές, αν και οι μπαμπάδες άντεξαν μέχρι το τέλος!

Φυσικά οι θεατές (μαμάδες) χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες!

Στη συνέχεια στον υπέροχο χώρο της λέσχης, οργανώθηκε μια τελετή απονομών, όπου δόθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή, ενώ σε μια ξεχωριστή στιγμή βραβεύτηκε ο φροντιστής μας Αλέκος ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ, σαν μια μικρή ανταπόδοση των όσων προσφέρει στις Ακαδημίες.

Πλούσιο και το κέρασμα που ακολούθησε φυσικά και σίγουρα σε αυτό το ματς, νικητές ήταν οι μπαμπάδες στην κατανάλωση... μπύρας!

Κυρίαρχο όλη τη βραδιά ήταν το πολύ όμορφο, ζεστό οικογενειακό κλίμα που χαρακτήριζε το τμήμα όλη τη χρονιά και σίγουρα αυτό είναι και το πιο σημαντικό!

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, δίνουν έμφαση στα "Μαθήματα Ζωής" και η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, η προσπάθεια βελτίωσης, η σωστή συμπεριφορά μέσα από προπονητή και γονείς πέρασαν στα παιδιά.

Αυτό είναι το κέρδος!

Συγχαρητήρια σε όλους!

ethk tzounior.jpg1

ethk tzounior.jpg2

ethk tzounior.jpg3