Β' ΕΠΣ Χανίων

Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς της χρονιάς

Παιχνίδι της χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό απέναντι στον Τιτάνα για την Ένωση Θύελλα Καμίνια στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία Χανίων.

Κι αυτό διότι οι Ακρωτηριανοί θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να διατηρηθούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον Αστέρα Χαλέπας, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Μάλιστα γίνεται σχετικό κάλεσμα στον κόσμο για να συμπαρασταθεί δίπλα στο νεαρό σύνολο του Κώστα Κολοκοτρώνη σ' αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Καθιανών θα διεξαχθεί ο αγώνας ΕΘΚ-ΤΙΤΑΝ στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Χανίων. Το Δ.Σ της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια Α.Ο. προσκαλεί τους φιλάθλους του Ακρωτηρίου να σταθούν δίπλα στον προπονητή και τους παίκτες και όλοι μαζί σαν μία γροθιά να στηρίξουμε με την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για την κατάκτηση της νίκης, στο καθοριστικότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Η υποστήριξη αυτή πρέπει να γίνει μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και χωρίς παρεκτροπές. Η ομάδα μας γνωρίζει να αγωνίζεται και να κατακτά τις νίκες μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΜΙΝΙ