Χάλης

Μαναρώλης: Άκρως πετυχημένη η χρονιά του Χάλη

Ο Παναγιώτης Μαναρώλης "φλέρταρε" με το "χρυσό" παπούτσι στη Β' Κατηγορία Χανίων, όμως τελικά δεν κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ παρότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ήταν μπροστά από τον Βασίλη Γωνιωτάκη με 4 γκολ (29 έναντι 25).

Ο χαρισματικός επιθετικός έμεινε στη 2η θέση με 30 γκολ, ένα πίσω από τον Γωνιωτάκη, χωρίς σαφώς να ακυρώνεται το εντυπωσιακό ντεμεράζ τερμάτων που πέτυχε μετά την 8η αγωνιστική, όταν ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος από 'κει και μετά. Ο Μαναρώλης μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στην μάχη του πρώτου σκόρερ, την χρονιά του Χάλη καθώς και το ενδεχόμενο ανόδου για τον σύλλογο του Βαρυπέτρου στην Α' Κατηγορία:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για την μάχη του πρώτου σκόρερ που χάθηκε τελικά στο... νήμα από τον Γωνιωτάκη:

Όλο τον πρώτο γύρο ο Γωνιωτάκης ήταν στην κορυφή των σκόρερ. Εγώ κατάφερα με ένα ξέσπαμα στη συνέχεια να τον προσπεράσω με ένα σημαντικό προβάδισμα. Τελικά φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική, με τον ίδιο να κάνει κάτι πολύ δύσκολο με τα έξι γκολ σ' ένα παιχνίδι και έτσι να βγει εκείνος πρώτος σκόρερ ξανά. Συγχαρητήρια στον Βασίλη για την κατάκτηση του πρώτου σκόρερ.

Για την εντυπωσιακή πορεία του Χάλη μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα:

Την αποδίδω στην επιστροφή κάποιων παιδιών που λόγω τραυματισμού δεν κατάφεραν να μας βοηθήσουν στην αρχή. Ήταν βασική στελέχη της ομάδας και όταν επέστρεψαν μπορέσαμε να δουλέψουμε καλύτερο στο γήπεδο και τις προπονήσεις.

Για το πώς κρίνει τη χρονιά του Χάλη:

Αυτή η χρονιά ακόμα και σε περίπτωση που δεν ανέβει η ομάδα θα είναι και πάλι πετυχημένη. Πρώτον λόγω του νέου γηπέδου που απέκτησε και το πιο σημαντικό τη δημιουργία της ακαδημίας, δύο πολύ σημαντικά εφόδια για τη συνέχεια.

Για το ενδεχόμενο της ανόδου στην Α' Κατηγορία και τη δυναμική του νέου γηπέδου:

Βέβαια σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει τελικά στην Α' Κατηγορία τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Αν όμως διατηρήσει τον κορμό που έχει αυτή τη στιγμή και κάνει κάποιες προσθήκες καλών παικτών και μαζί με τη δυναμική του γηπέδου θα μπορέσει να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στην Α' Κατηγορία.