Χάλης

Διατηρεί τις ελπίδες του για άνοδο

Τις ελπίδες του για άνοδο διατηρεί ζωντανές ο Χάλης που έκανε νικηφόρο πέρασμα από τον Ναύσταθμο και το παιχνίδι απέναντι στην φορμαρισμένη Ασπίδα, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο (2-0).

Ο Χάλης ανέβηκε στην 3η θέση ισόβαθμος με το Δάφνη στους 58 βαθμούς και θέλει μόνο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άμιλλα για να μπορέσει να ελπίζει είτε στη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην άνοδο, είτε να εξασφαλίσει την 3η που πολύ πιθανότατα θα δώσει επίσης άνοδο. Μετά το άκαρπο πρώτο ημίχρονο τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη. Ο Μπέιντο άνοιξε το σκορ στο 55' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και αφού είχε δοκάρι ο ίδιος στο 60' ήρθε τελικά από δικό του σουτ οκτώ λεπτά αργότερα ο Ηλιάκης να γράψει το τελικό 0-2, αφού πήρε την απόκρουση του Τσαγκάρη.

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Τσαγκάρης, Ματζορογέωργος, Σπάθας, Β, Μήτρου, Μπάσκα, Τ. Μήτρου, Ρουσκέτος (81' Λιατίφης), Κουρομιχελάκης, Θεοδώρου (76' Κατσιμπουρνάς), Μπουζουνιεράκης, Φιλιππίδης (83' Τσικουδάκης)

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α. Μήτρου, Ν. Σταφύλοβ, Β. Σταφύλοβ, Βανγκέλι, Κουφάκης, Βασιλείου, Μαρκοδούνας, Μαναρώλης (85' Γιακουμάκης), Μπέϊντο, Ηλιάκης (78' Κ. Μήτρου), Παλιουδάκης (63' Σαχμπαζίδης)