Χάλης

Μαναρώλης: Η άνοδος του Χάλη οφείλεται και στην επιστροφή κάποιων παιδιών

Το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών του Χάλη καθώς και της Β' Κατηγορίας είναι ο Παναγιώτης Μαναρώλης.

Με το χατ τρικ κόντρα στα Σφακιά έφτασε τα 18 τέρματα και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της Β' Κατηγορίας Χανίων. Ο έμπειρος επιθετικός με πολυετή παρουσία στα γήπεδα του τοπικού έχει αγωνιστεί σε Παγχανιακό,ΑΟΧ 2004, Χάλη, Κρ. Αστέρα, Κισσαμικό και Ροδωπού για να βρεθεί ξανά στον Χάλη τη φετινή σεζόν.

Ο ίδιος μας μίλησε στο athlitiko όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανοδική πορεία του Χάλη και την μάχη στην άνοδο, καθώς και για την δική του παρουσία τόσο φέτος όσο και όλα αυτά τα χρόνια στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Χάλης βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα με συνεχόμενες νίκες, που οφείλεται κατά την άποψη σου αυτό;

Στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε άσχημα αποτελέσματα λόγω των αρκετών τραυματισμών που κράτησαν αρκετό διάστημα κάποια παιδιά. Ή άνοδος της ομάδας μου στα θετικά αποτελέσματα οφαίλεται και στην επιστροφή αυτών των παικτών που είναι αρκετά σημαντικοί.

Πως βλέπεις την μάχη της ανόδου, πριν κάποιες αγωνιστικές ήσασταν αρκετά μακριά από τη 2η θέση, όμως πλέον με ένα απίθανο σερί είστε μέσα στο "κόλπο" ;

Πριν κάποιες αγωνιστικές ήμασταν μακριά από τη 2η θέση, όμως συνεχόμενες και σημαντικές νίκες μας έφεραν ξανά να βρισκόμαστε τρεις βαθμούς μακριά πλέον από αυτήν.

Σημαντική και η δική σου παρουσία φέτος και ειδικότερα στα τελευταία παιχνίδια του Χάλη με τα γκολ που σημειώνεις, ενώ κατάφερες πλέον να περάσεις και στην πρώτη θέση της κατάταξης των σκόρερ:

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός και δεν πορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Μετά που επέστρεψα είχα θέληση και πείσμα και μαζί με τη βοήθεια των συμπαικτών μου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Τέλος, κάνε μας ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία σου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, όντας από τους πιο δεινούς σκόρερ του τοπικού ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά χρόνια:

Προσπαθώ στις ομάδες που αγωνίζομαι να δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου, να ακούω τον προπονητή μου σε αυτά που θέλει να κάνω μέσα στο γήπεδο, έτσι μέχρι τώρα έχω καταφέρει να βρεθώ τρεις φορές στην θέση του πρώτου σκόρερ στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων, μία στην Α' Κατηγορία και δύο συνεχόμενες στη Β' και αρκετές ακόμα φορές μέσα στην πρώτη τριάδα.